• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avrupa yakası evlere temizlik için bayan...

berfincemil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
95
0
86
İstanbul
Arkadaşlar 30-35 yaşları arası gayet genç ve güleryüzlü bir akrabamız için evlere gündelik temizlik işi ve çocuk bakımında yardımcı olabilicek iş arıyoruz. 3 kız annesidir..Ara sıra benimde bebeğime bakıyor. Daha önce böyle bir iş yapmamış o yüzden referans verebileceğini sanmıyorum. Fakat ben sonuna kadar güveniyorum kendisine.... Eğer ilgilenen olursa yazın kızlar.... Telefon numarasını yazarım görüşürsünüz..

İSTANBUL HALKALI VE ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR ... AYRICA EV TAŞINIRKEN TOPLAMADA YERLEŞTİRMEDE yapılır 0539 347 06 21 ACİLLLL çokk acill ihtiyacım var

merhaba Beylikdüzü Büyüksehir mahallesinde oturuyorum haftada 5 gün yarım gün veya tam gün gelecek ev işlerinde ve yemek de yardımcı bayan arıyorum 3,5 yasında bir oglum var okula gidiyor.Saat 17:40'da servisten iniyor onu karşılayacak (ben saat 19:00^da eve geliyorum,yaklasık 1,5 saat cocukla duracak:bu arada babaanne ve dede arka sokakta oturuyor onlarda cocugu alıp oynatabilir yemegini yedirebilir cocuk pek iş yaratmıyor. Ev işlerine yetişemediğim için yardımcıya ihtiyacım var Evimizin insanı olacak kendi evi gibi görecek evin düzenini sağlayacak sakin temiz titiz ve güvenilir bir yardımcı arıyorum .Özelden mesaj atabilir ekingok@hotmail.com adresine mail atılabilir

Back