merhaba arkadaslar ben şişlide oturyrm 6 haftalık hamileyim.özel okmeydanı hastanesine gittim kadın dogumda osman bey var bilen varmı yada bana başka sgk lı bu yakınlarda doktor söyleyebilir misiniz? Çok fazla bilgi vermyr testte istemedi benden.
merhaba arkadaslar ben şişlide oturyrm 6 haftalık hamileyim.özel okmeydanı hastanesine gittim kadın dogumda osman bey var bilen varmı yada bana başka sgk lı bu yakınlarda doktor söyleyebilir misiniz? Çok fazla bilgi vermyr testte istemedi benden.
benim 4,5 yaşında kızım var.jfk hastanesinden ali osman koyuncuoğlu nu şiddetle öneririm.ben çok ama çok memnundum.benimle berarber giden 3 arkadaşım daha vardı.hepsi de çok memnundu.
arkadaşlar bu hastahanelere bana yakın mı bilemedim. ben güngören de oturuoyurm. Meltem Hastanesi var Bahçelievler tarafında onun içi iyi diyorlari Esenler de Hayat Hastanesi var. bunları biliyormusunuz bir fikriniz var mı
benim 4,5 yaşında kızım var.jfk hastanesinden ali osman koyuncuoğlu nu şiddetle öneririm.ben çok ama çok memnundum.benimle berarber giden 3 arkadaşım daha vardı.hepsi de çok memnundu.
Doktor Ali Osman Koyuncuoğlu ile yaşadığım olayı aynen aktarayım gerisi okuyanlara kalmış. Belirtmek isterim ki hamileliğimin en başından 38 hafta 5 güne kadar dr beyde takip edildim ve herşey yolunda giderse normal doğum yapmak istediğimi her fırsatta dile getirdim. Aşağıda anlattığım olayı yaşamasam ben de size aynen katılırdım ancak ne yazık ki doktor beye olan sempatim, güvenim kalmadı.
Hamileliğinin 38 hafta 5 günlük iken olağan kontrolüme o zaman ki adı JFK hastanesi (Şimdi Aile hastanesi olmuş) gittim. Kontrol sonucu bana doktor "suyum azalmış, bu da bebeğin anne karnında yaşamasını imkansız hale getiriyormuş, acilen o gün doğumun yapılması gerektiği, normal doğum istersem öncesinde suni sancı verileceğini, duruma göre sezeryanda olabileceğim" söyledi. Eşimle birlikte bunları dinledik. Özellikle "bebeğinizi kaybedebilirsiniz" dediğinde ikimizinde gözleri dolmuştu. Eşime kalsa o an yatışım yapılmalı idi. Önemli olan bebeğime sağlıkla kavuşmak ama doktora o an güvenemedim. Zaten önceki muayenelerde de ben normal doğum dedikçe sanki o sezeryan olasılığı yüksek gibi konuşuyordu. Hastaneye yatmak istemediğimi başka bir uzmana daha muayene olmak istediğimi eşime söylediğim ve Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gittik. Kadın doğum bölümünde uzman bir doktor hanım muayene etti. Söylediği "suda azalma yok, herşey yolunda, normal doğum istiyorsan bekleyebilirsin, bu süreçte doğum başlamazsa takiplerine devam ederiz en fazla 41 hafta dolana kadar" Bunları söyledikten sonra hocaları riskli gebelikte uzmanlaşmış başka bir doktorun muayene etmesi için beni gönderdi. Perinatoloji (riskli gebeliklerle ilgilenen bir bölümmüş) uzmanı da muayene etti ve bana söylediğim " herşey yolunda normal doğum istiyorsan bekleme süren var"
Özetle Dr. Ali Osman Bey suyun azalmış, bebeği kaybedebiliriz dediği gün iki farklı uzman doktor ise bana herşey yolunda olduğunu söyledi. Neye üzüldüğümü söylemek istiyorum, hamilelikte kontrollerde adı geçen hastaneye doktora toplamda 1500.TL. civarında ödeme yaptım. Sonrası bir hiç... Doğumu tabi ki o hastanede ve doktorda yapmadım. Doktor secimi çok önemli inşallah herkes bebeğine sağlıkla kavuşur. Son olarak tüm bebekler gibi çok güzel bir oğlum var, şimdi dört aylık :))