• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi avrupa yakası çocuk doktoru??

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
:72:
selam anneler,

bakırköy, bahçelievler civarında özel muayenehanesi olan bir çocuk doktoru tavsiye eder misiniz lütfen?

selam bende 19 günlük anneyim medikal park bahçelievlerde doğum yaptım oradaki çocuk doktoruna başlamıştık kontroller için ama çok kalabalık ve yoğunluktan doğru düzgün ilgilenemiyorlar.

ablamların ve yakın çevremin bahçelievler medikana hastanesinin karşısında muayenehanesi olan özel çocuk doktoru var.
mehmet akif sağlam... bende ona başladım artık götürmeye. sakin ilgili alakalı düzenli bir bey. doktordan ne beklediğiniz kişiyle alakalı biras ama bizimkiler memnun inş bende memnun kalırım..

:72:

selam bende 19 günlük anneyim medikal park bahçelievlerde doğum yaptım oradaki çocuk doktoruna başlamıştık kontroller için ama çok kalabalık ve yoğunluktan doğru düzgün ilgilenemiyorlar.

ablamların ve yakın çevremin bahçelievler medikana hastanesinin karşısında muayenehanesi olan özel çocuk doktoru var.
mehmet akif sağlam... bende ona başladım artık götürmeye. sakin ilgili alakalı düzenli bir bey. doktordan ne beklediğiniz kişiyle alakalı biras ama bizimkiler memnun inş bende memnun kalırım..

çok teşekkürler kardelen, araştırıcam bu doktoru.

anneler başka tavsiyesi olan yok mu?

Vahap Öney ...muaynehanesi bahçelievlerde
ablamın kızı 5 yaşında ve doğduğu günden beri aynı dr. götürüyor.çok ilgili ve iyi bir dr. hafif rahatsızlıklarında vs. gitmeye bile gerek kalmadan telefonda yardımcı oluyor.7/24 ulaşabiliyorlar...

Selam arkadaşlar,
Medical park'ın yan tarafında sadece çocuklar için İstanbul Pediatri Hastanesi var.Kızımı burada Erdem Uzunoğlu'na götürüyorum bilgili,insanı strese sokmayan,sakin bir doktor ben memnunum. Üstelik hastane olduğu için tahliller usg gibi durumlarda başka yere gitmenize gerek kalmıyor. Sadece mesai saatlerinde açık olmaması kötü,onun dışında çok memnunum tavsiye ederim...

Son düzenleme:
Vahap Öney ...muaynehanesi bahçelievlerde
ablamın kızı 5 yaşında ve doğduğu günden beri aynı dr. götürüyor.çok ilgili ve iyi bir dr. hafif rahatsızlıklarında vs. gitmeye bile gerek kalmadan telefonda yardımcı oluyor.7/24 ulaşabiliyorlar...

arapsabunu, vahap öneyin çok paracı ve sürekli ilaç veren bir doktor olduğunu söylüyorlar, bu konuda ablan ne düşünüyor acaba?

Selam arkadaşlar,
Medical park'ın yan tarafında sadece çocuklar için İstanbul Pediatri Hastanesi var.Kızımı burada Erdem Uzunoğlu'na götürüyorum bilgili,insanı strese sokmayan,sakin bir doktor ben memnunum. Üstelik hastane olduğu için tahliller usg gibi durumlarda başka yere gitmenize gerek kalmıyor. Sadece mesai saatlerinde açık olmaması kötü,onun dışında çok memnunum tavsiye ederim...

burcu hastane doktoruna özellikle götürmek istemiyorum, çok yoğun oldukları ve çok hastaları olduğu için senin yavrunu hatırlamıyor bişey için telefon ettiğinde. özellikle muayenehanesi olan bir doktor olsun istiyorum.

çok teşekkürler kardelen, araştırıcam bu doktoru.

anneler başka tavsiyesi olan yok mu?

bahçelievlerde ün yapmış çok iyi bir çocuk doktoru vardı sedat akı diye. ablamlar 16 yıldır sedat beyin hastasıydı çok memnundu herkes fekat geçen yıl sedat bey vefat etti ve yerine mehmet akif bey geldi. bu doktorunda iyi olduğunu fakat sedatbey gibi olmadığı söylüyorlar. araştır bir netten. bende telefon ettiğinde benim oğlumu hatırlasın birşey sorduğumda ona göre ilaç versin diye özeli seçtim. muayene 90 lira..

arapsabunu, vahap öneyin çok paracı ve sürekli ilaç veren bir doktor olduğunu söylüyorlar, bu konuda ablan ne düşünüyor acaba?

ablamlar çok memnun canım...hatta çocuğun herşeyini bildiği için hafif ateşlendiğinde,grip olduğunda felan getirmenize gerek yok deyip telefonda yardımcı oluyor...paracı bir dr. olsa her aradıklarında muayneye çağırır diye düşünüyorum

ablamlar çok memnun canım...hatta çocuğun herşeyini bildiği için hafif ateşlendiğinde,grip olduğunda felan getirmenize gerek yok deyip telefonda yardımcı oluyor...paracı bir dr. olsa her aradıklarında muayneye çağırır diye düşünüyorum

çok sağol arapsabunu.c.tesi günü için vahap beyden randevu aldım. yorumlarımı yazarım burdan.selamlar.

ben doğumdan beri yanı 4aydır medical park hayri gözlukgıllere gıdıyorum cok yoğun evet ama randevu saatınde muayene olabiliyoruz 7/24 telı acık sureklı arayabılıyorsun ve cok ılgılı yanı kalabalık dıye sallamıyor benım sorularımla 40 dkdan fazla suren muayenelerimiz oldu.. ve oğlumla ılgılı geriye donuk tum bılgılerı hastane dısındayken dahı hatırlıyo eskı tahlıl değerlerini bıle.. buarada vahap bey ıcınde cok ıyı seyler duymustum..gorumcem ızmırde ve oğlu 2 aylık olana kadar pek cok drun anlayamadığı bi rahatsızlığını vahapbey bulup tedavı etmısti..benözel sağlık sigortamdan sebep medicalparka gıdıyorum vahap beyin ozel muayenesinden dolayı gıtmemıstım..

ben doğumdan beri yanı 4aydır medical park hayri gözlukgıllere gıdıyorum cok yoğun evet ama randevu saatınde muayene olabiliyoruz 7/24 telı acık sureklı arayabılıyorsun ve cok ılgılı yanı kalabalık dıye sallamıyor benım sorularımla 40 dkdan fazla suren muayenelerimiz oldu.. ve oğlumla ılgılı geriye donuk tum bılgılerı hastane dısındayken dahı hatırlıyo eskı tahlıl değerlerini bıle.. buarada vahap bey ıcınde cok ıyı seyler duymustum..gorumcem ızmırde ve oğlu 2 aylık olana kadar pek cok drun anlayamadığı bi rahatsızlığını vahapbey bulup tedavı etmısti..benözel sağlık sigortamdan sebep medicalparka gıdıyorum vahap beyin ozel muayenesinden dolayı gıtmemıstım..

ne kadar ücret veriliyor peki.hayri beye gidecek olursak.

45 tl sgkdahil. ama acaip youn. gittiğiniz zaman asla saatinde giremiyorsunuz en az 2 saat bekleniyor. insan orada asıl hasta oluyor

ben 4 aydır gıdıyorum evet cok yoğun ama sadece 1 kez bekledim oda ben randevu saatını kacırmıstım oyle olunca ıcerıye halıyle baska hasta almış onun dısında hıc beklemedik..

vahap beye gittim kızlar. galiba benim beklentim çok fazla. bu doktor da beni memnun etmeid açıkçası.ben istiyorumki bebekle iletişim kurmaya çaloşsın, sorularıma güzel cevaplar versin. vahap beye bikaç soru soracak oldum, lafı ağzıma tıktı:(( beni dinlemeden sürekli kendi konuştu. neyse işte, bu doktor faslı böyle geçti, bilgnize...

sevgili anneler nihayet aradığım doktoru buldum. muhteşem bir doktor. Adı Kurtuluş Hallaç. Bahçelievlerde muayenehanesi. Ücreti 100 tl. çok ilgili sevecen ve dikkatli. Herkese öneririm.

sevgili anneler nihayet aradığım doktoru buldum. muhteşem bir doktor. Adı Kurtuluş Hallaç. Bahçelievlerde muayenehanesi. Ücreti 100 tl. çok ilgili sevecen ve dikkatli. Herkese öneririm.

merhaba benim oglumda 10 aylık ii bi dr arıorum bahcelievlrde oturuorum sorularıma cevap veeredn ilgili birini istiorum ve özellikle paracı olmaması yani paradan dolayı cocugumu acıtmaması cok önemli benm icin.Dediginiz dr bu özellikte mi bilgi verirsseniz sevinirim

Back