Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Avrupa yakası çocuk doktoru tavsiyesi
- Konu Sahibi betulita
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- avrupayakası çocukdoktoru
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Temmuz 2013
- 54
- 8
- 286
Zeytinburnundayım. Bahçelievler civarı olsa iyi olur. Oralarda hastane çok fazla. Sizin doktorunuzu öğrenebilirsem iyi olur. Uzakta olsa iyiyse gidebilirimAvrupa yakasının neresinde istiyorsun? Oğlumun doktorundan gerçekten çok memnnunum medipolde
- 25 Temmuz 2014
- 2.185
- 1.480
- 248
medipol esenler hastanesi dr Arzu Ak. Hakkaten 10 numaradır:)Zeytinburnundayım. Bahçelievler civarı olsa iyi olur. Oralarda hastane çok fazla. Sizin doktorunuzu öğrenebilirsem iyi olur. Uzakta olsa iyiyse gidebilirim
- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.528
- 298
Medical park Bahçelievler pinar balgoz Ergül. İki çocuğumu da dogfuklarindan beri o takip ediyor. Mükemmel bir doktordur.Zeytinburnundayım. Bahçelievler civarı olsa iyi olur. Oralarda hastane çok fazla. Sizin doktorunuzu öğrenebilirsem iyi olur. Uzakta olsa iyiyse gidebilirim
- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
- 8 Temmuz 2013
- 54
- 8
- 286
Dört tane doktor gezip bir türlü memnun kalamayan ben tekrar öneri bekliyorum. Arzu ak ı beğenmiştik ama Cumartesi'leri hep izinli oluyor. Yıldıray beye gittik. Muayenehane çok kalabalık haftasonu bekleme süremiz iki saati buldu. Hep çocukların olduğu bir ortamda çok zaman geçirmek bulaşılıcık açısından hoşumuza gitmedi ve çok terimsel konuşuyor. Ermeni hastahanesinde ki iki doktorada gittik. Kadın konuşmaktan aciz elimize kağıt tutuşturuyor. Aile hekiminden farksızlar. Üzülüyorum onlar adına!!!
Tekrar tavsiyesi olan varsa çok sevinirim.
- 11 Ekim 2009
- 1.474
- 1.299
- 333
Büyükçekmece dr ender Yaman. Yaklaşık 8 9 doktorun ardından bulduk kendisini. Kesinlikle bir numara.
Merhaba, Ender bey hastane doktoru mu, muayenehanesi mi var? Benim de bir aylık bebeğim var, Çatalca'da oturuyorum ve Beylikdüzü medilife hastanesinde Miktat beye gittik bir defa tavsiye üzerine.. daha yakında bir doktor da aklımda bulunsun.
Özel muaynane giderseniz bırakamazsınızMerhaba, Ender bey hastane doktoru mu, muayenehanesi mi var? Benim de bir aylık bebeğim var, Çatalca'da oturuyorum ve Beylikdüzü medilife hastanesinde Miktat beye gittik bir defa tavsiye üzerine.. daha yakında bir doktor da aklımda bulunsun.
- 22 Ocak 2008
- 3.213
- 4.466
- 683
- 40
cnm güngören ilgi hastanesinde selve hnm var çok çok iyi bir dr elle muanede bebeğimin timus bezini keşfetti 1 sene önce sayesinde hiç bilmediğimiz ve önemli olan bir durumu keşfettik.. c.tesileri çalışmıyor ama randevulu çalışması da var direk gidip sırada alabilirsin randevulu hastaları bekletmiyorlar saatinde alıyorlar.. gereksiz test tahlil istemez çok konuşkan ve cana yakın telefonla bile yardımcı olur ve düzenli hastalarını asla unutmaz..Dört tane doktor gezip bir türlü memnun kalamayan ben tekrar öneri bekliyorum. Arzu ak ı beğenmiştik ama Cumartesi'leri hep izinli oluyor. Yıldıray beye gittik. Muayenehane çok kalabalık haftasonu bekleme süremiz iki saati buldu. Hep çocukların olduğu bir ortamda çok zaman geçirmek bulaşılıcık açısından hoşumuza gitmedi ve çok terimsel konuşuyor. Ermeni hastahanesinde ki iki doktorada gittik. Kadın konuşmaktan aciz elimize kağıt tutuşturuyor. Aile hekiminden farksızlar. Üzülüyorum onlar adına!!!
- 12 Aralık 2016
- 1.066
- 1.271
- 133
Merhaba, doktor numarasını veriyor mu, yani istediğinizde ulaşabiliyor musunuz?Zeytinburnundayım. Bahçelievler civarı olsa iyi olur. Oralarda hastane çok fazla. Sizin doktorunuzu öğrenebilirsem iyi olur. Uzakta olsa iyiyse gidebilirim
Ben şu an kadın doğuma gidiyorum orda, bi aya inşallah doğumum gerçekleşicek, kendi drum o kadar yoğun ki hastaneye gitmeden asla ulasamiyorum hatta bazen hastaneye gitsem bile..
- 7 Nisan 2014
- 671
- 408
- 103
Bahçelievler çalışlar caddesinde kurtuluş hallaç. Özel muayenehanesi var. Süper bir doktor.Merhabalar
Bir aylık bir bebeğim var ve rutin kontrolleri ve tahlilleri için hastane ve doktor arayışı içerisindeyim. Doktorundan memnun olanlar ve tavsiye edenler yardımcı olursa çok sevinirim
- 8 Temmuz 2013
- 54
- 8
- 286
Merhaba, doktor numarasını veriyor mu, yani istediğinizde ulaşabiliyor musunuz?
Ben şu an kadın doğuma gidiyorum orda, bi aya inşallah doğumum gerçekleşicek, kendi drum o kadar yoğun ki hastaneye gitmeden asla ulasamiyorum hatta bazen hastaneye gitsem bile..
Merhqbq şimdi gördüm. Doğumunuz oldu bile belki
Bir sürü doktor gezdim ve şu an için en son ataköyde özlem karahasanoğluna gidiyorum. Bir kez gittim. Şimdilik iyi. Diğer gittiğim doktorlar, ermenide iki doktor. Medipolde bir doktor. Yıldıray bey. Kurtuluş bey. Açılcası hepsinde başka başka sebeplerden dolayı memnun kalmadım.
- 8 Temmuz 2013
- 54
- 8
- 286
Valla kurtuluş bey sempatik bir doktor ama randevulu çalışmıyor. Bir kere iki saat bekledik sıra gelsin diye. Arabayı park etmek sorun. Randevulu çalışmayınca da sırada bekleyenler için hızlı hareket ediliyor. Açıkcası bu sebeplerden dolayı memnun kalmadık bizBahçelievler çalışlar caddesinde kurtuluş hallaç. Özel muayenehanesi var. Süper bir doktor.