Nişan avrupa yakası bakırköy, b.evler, ataköy tarafında nişan mekanı?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

effsun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
3
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar baktım ki bu sitede bütün kızlar birbirlerine çok güzel yardım ediyorlar bende hemencik üye oldum =)
mayıs ya da haziran gibi nişan yapmayı düşünüyorum fakat hala yer bulamadım sanırkm geçte kaldık h.sonları dolmuş bile bakırköyde oturuyorum kokteyl tarzında düşünüyorum...
yardımlarınızını bekliyorum...
şimdiden teşekkürler =)

Merhaba canım hoşgeldin aramıza
Bende 2 ay önce nişanlandım. İncirlide mado var ana cadde üzerinde belki biliyorsundur. VIP salonunu tuttuk çokkk güzel oldu. Kişi başı 30 tl den çok lezzetli aparatif tabakları var. Müzik mekan yiyecekler falan çokta kaliteli. Belki fikir olur dedim. İnşallah gönlüne göre bir yer bulabilirsin.

Merhaba canım hoşgeldin aramıza
Bende 2 ay önce nişanlandım. İncirlide mado var ana cadde üzerinde belki biliyorsundur. VIP salonunu tuttuk çokkk güzel oldu. Kişi başı 30 tl den çok lezzetli aparatif tabakları var. Müzik mekan yiyecekler falan çokta kaliteli. Belki fikir olur dedim. İnşallah gönlüne göre bir yer bulabilirsin.

fikrin için çok teşekkür ederim Ayferhan gidip görüşeyim belki olabilir... orası hiç aklıma gelmemişti açıkçası fiyatta da anlaşırsak olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…