Avrupa Şampiyonu Nevin Yanıt

lakeoftears

Omnesvulnerantultimanecat
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
5.104
1.972
448
Selam Kızlar,
Bildiğiniz gibi Helsinki'de düzenlenen avrupa atletizm şampiyonasında atletlerimiz 4 altın 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazandılar.Bayan atletlerimiz Nevin Yanıt,Aslı Çakır Alptekin,Gülcan Mıngır altın madalya kazanarak avrupa şampiyonu olurken Gamze Bulut gümüş madalya kazandı.

Hepimizi gururlandırdılar,istiklal marşımız okundu bayrağımız göndere çekildi.Ama acaba hepimiz için öyle mi?

Bugün ekşi de şöyle birşey gördüm ve paylaşmak istedim ,bakalım siz ne düşünüyorsunuz.Ben o yan tarafta yazan yorumları okurken insanlığımdan utandım.

$ny.jpg

Selam Kızlar,
Bildiğiniz gibi Helsinki'de düzenlenen avrupa atletizm şampiyonasında atletlerimiz 4 altın 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazandılar.Bayan atletlerimiz Nevin Yanıt,Aslı Çakır Alptekin,Gülcan Mıngır altın madalya kazanarak avrupa şampiyonu olurken Gamze Bulut gümüş madalya kazandı.

Hepimizi gururlandırdılar,istiklal marşımız okundu bayrağımız göndere çekildi.Ama acaba hepimiz için öyle mi?

Bugün ekşi de şöyle birşey gördüm ve paylaşmak istedim ,bakalım siz ne düşünüyorsunuz.Ben o yan tarafta yazan yorumları okurken insanlığımdan utandım.

Eki Görüntüle 456251

Hayir ciplak bir tarafi mi varmis ben onu anlamadim. Yazik. Hem oyle derler hem de rus kizlarini agizlarinin suyu aka aka izlerler. Bu ne yaman celiskidir.

face'de dindar bi grupta paylaşılmıştır bu fotoğraf ve öyle yorumlar gelmiştir kendi akıllarınca yorum yapmışlardır.. belki onlar da sahtedir kimbilir.. artık hiçbir şey göründüğü gibi değil ki neye kime inanacağımızı şaşırdık..

kadın gidip orada haşemayla mı koşacak yani başka türlü spor yapılamaz mı diye sormuş da oradakilerden biri

Back