• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AvRiL LaViGnE.

er_sev

Baladamın Gelini
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
7.068
1.033
198
35
avril_lavigne.jpg

www.harikasozler.net_-_Avril_Lavigne_1.jpg

avril_lavigne_sb01.jpg

avril-lavigne-mtv-studio.jpg

1280Avril_Lavigne_R21.jpg

Avril-lavigne_334.jpg

avril_lavigne16_s.jpg

4_Avril_Lavigne_1024x768_Nettekeyif.net.jpg

AvrilLavigne-TheSofterSide.jpg

avril_lavigne.jpg

avril_lavigne_13.jpg

avril_lavigne_06.jpg

avrillavigne3wi9.jpg

avril+lavigne

avril43ls0.jpg

Avril-Lavigne-avril-lavigne-5775553-352-365.jpg

lavigne2webpy5hz2.jpg

Avril_Lavigne.jpg

lavigne2webpy5hz2.jpg

Doğum adı Avril Ramona Lavigne
Doğum 27 Eylül 1984 (24 yaşında)

Avril Lavigne Whibley[11] (d. 27 Eylül 1984, Ontario, Kanada) (okunuşu: evrıl laviin), Kanadalı rock şarkıcısı, müzisyen ve söz yazarı. 2006 yılında Canadian Business dergisine göre Lavigne Hollywood'da yaşayan yedinci en zengin Kanadalıdır. [12] Avril Lavigne'in ailesi Quebec kökenlidir, buna karşın kendisi Fransızca bilmemektedir.[kaynak belirtilmeli] Şarkıcının ismi Fransızca söylenişe uygun olarak evrıl laviin şeklinde telaffuz edilir. [13]

Lavigne'in ilk albümü olan Let Go, 2002 yılında çıktı. ıkinci ve üçüncü albümleri Under My Skin ve The Best Damn Thing ise sırasıyla 2004 ve 2007 yıllarında çıktı. Bu albümlerin ikisi de Billboard 200 listesinde ilk sıraya yerleşmeyi başardı. Avril Lavigne'in bu listelerde en üst sıraya yerleşen şarkıları Complicated, Sk8er Boi, I'm With You, My Happy Ending, Nobody's Home, Keep Holding On, Girlfriend, Hot.

Çok tatlı saçlarını ortadan ayırıpta bu kadar yakışan başka kim var ki :ecrin_bebek:

bu kızı doğalken sevıyodum şimdi yine çok güzel ama karizma değil.

bana soguk gelio bu ahtun bi çekiciliği yok
belkide agzı burnu cok sivri oldgu için..

Saç rengi ve ten renginden dolayı makyajsızzz acayip soluk bir yüzü var...
Ve pekte hoş durmuyor makyajsız hali..
Ama makyajlı gayet güzel ve sevimli kısacası boyalı halini seviyorum:)

Benm arkadaşımın aynısı hatta arkadaşım bundan daha güzellll ikiz gibiler ama saç baş yüz aynııı taş gibiler maşallah

sokaga cıksam elimi sallayarak dolaşsam elimin çarptıgı ilk bayan bundan daha güzeldir muhtemelen..vasat yani..

Back