arkadaşlar avril lavigne gibi saçımın ön kısımalrını yeşile kırmızıya pembeye boyatmak istiyorum bunu nasıl sağlyabilirim.renklı saç spreyleri falan kullanan var mı?
arkadaşlar avril lavigne gibi saçımın ön kısımalrını yeşile kırmızıya pembeye boyatmak istiyorum bunu nasıl sağlyabilirim.renklı saç spreyleri falan kullanan var mı? Eki Görüntüle 246660
yok kalıcı istemıyorum ıstıyorum kı süreklı değişiklik olsun..saçım boyalı halı siyah..bu galeria markanın ki kullandım ama renk falan verdiği yok memnun kalmadım
Saçında siyah boya varsa ne kalıcı boya tutar ne geçici ...
Önce o bölgeyi açtırman lazım başka yolu yok
Kaç tane sprey boya denedim saçım boyasızken de boyalıyken de,ikisinde de renk vermedi
Boyasız haliyle mor denemiştim bütün şişeyi saçıma boşattım anca eflatun elde edebilmiştim
Spreyler işe yaramıo yani.
Hele ki siyah boyada hiçbiri işe yaramaz
Saçında siyah boya varsa ne kalıcı boya tutar ne geçici ...
Önce o bölgeyi açtırman lazım başka yolu yok
Kaç tane sprey boya denedim saçım boyasızken de boyalıyken de,ikisinde de renk vermedi
Boyasız haliyle mor denemiştim bütün şişeyi saçıma boşattım anca eflatun elde edebilmiştim
Spreyler işe yaramıo yani.
Hele ki siyah boyada hiçbiri işe yaramaz
Canımm akos marka boya ile boyadı arkadaşım dün boyamış çilek kızılı diye ama pembe gibi ayrıca yeşil ve maviside varmış bayada tutmuş yani istersen bir bak derim ben onun saçlarıda koyu
sen boyamak istersen eğer tutturamazsın
ama ben lisedeyken bizim okulda bir moda vardı kızların çoğu siyah boyayıp kuaföre gidip üstüne pembe balyaj attırıolardı uçlarına kahküllere falan
2 hafta duruyordu ama tutturuyordu kuaför
paket boyamış onlar
fiyatı ve boyamayıda paket usulü yapıodu
2 paket 20 tl falan gibi
yok kalıcı istemıyorum ıstıyorum kı süreklı değişiklik olsun..saçım boyalı halı siyah..bu galeria markanın ki kullandım ama renk falan verdiği yok memnun kalmadım
illa boyamana gerek yok bir kaç tane yeşil veya pembe ek saç taktırabilirsin, fiyatları da çok uygun oluyor.
yoksa arkadaşların dediği gibi o bölgeyi platin sarı yapman gerekir. anca öyle güzel renk verilebilir.