• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama avril lavigne gibi saçımın ön kısımlarını yeşile boyatmak istiyorum

nrcnft

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
808
3
0
İzmir
arkadaşlar avril lavigne gibi saçımın ön kısımalrını yeşile kırmızıya pembeye boyatmak istiyorum bunu nasıl sağlyabilirim.renklı saç spreyleri falan kullanan var mı?
$avril_lavigne_855_18470943_0_0_7010394_300.jpg

arkadaşlar avril lavigne gibi saçımın ön kısımalrını yeşile kırmızıya pembeye boyatmak istiyorum bunu nasıl sağlyabilirim.renklı saç spreyleri falan kullanan var mı?
Eki Görüntüle 246660

canım spreyler kalıcı değil uçuyor kalıcı istiyorsan jeans color diye bir boya var netten bak görürsün istediğin renk orda vardır canım:34:

Geçici mi istiosun?
Spreyler geçici çünkü
Kalıcı istiosan her markanın bu tip renkleri yok
Bikaç marka önerebilirim

Ama kalıcı yapmak istiosan önce boyayacağın bölümü platine kadar açtırmalısın
Kendi saç renginin üzerine ya da boya üzerine tutmaz

Geçici mi istiosun?
Spreyler geçici çünkü
Kalıcı istiosan her markanın bu tip renkleri yok
Bikaç marka önerebilirim

Ama kalıcı yapmak istiosan önce boyayacağın bölümü platine kadar açtırmalısın
Kendi saç renginin üzerine ya da boya üzerine tutmaz

yok kalıcı istemıyorum ıstıyorum kı süreklı değişiklik olsun..saçım boyalı halı siyah..bu galeria markanın ki kullandım ama renk falan verdiği yok memnun kalmadım

Saçında siyah boya varsa ne kalıcı boya tutar ne geçici ...
Önce o bölgeyi açtırman lazım başka yolu yok
Kaç tane sprey boya denedim saçım boyasızken de boyalıyken de,ikisinde de renk vermedi
Boyasız haliyle mor denemiştim bütün şişeyi saçıma boşattım anca eflatun elde edebilmiştim
Spreyler işe yaramıo yani.
Hele ki siyah boyada hiçbiri işe yaramaz

Saçında siyah boya varsa ne kalıcı boya tutar ne geçici ...
Önce o bölgeyi açtırman lazım başka yolu yok
Kaç tane sprey boya denedim saçım boyasızken de boyalıyken de,ikisinde de renk vermedi
Boyasız haliyle mor denemiştim bütün şişeyi saçıma boşattım anca eflatun elde edebilmiştim
Spreyler işe yaramıo yani.
Hele ki siyah boyada hiçbiri işe yaramaz

hadi yaaa bir de geçici boya varmış sadece 8 yıkamadan sonra boya kalıcılığını yitiriyormuş bi forumda okudum

for you denılen mağazalarda satılıyormuş ama ben netten falan göremedım online alayım desem

Canımm akos marka boya ile boyadı arkadaşım dün boyamış çilek kızılı diye ama pembe gibi ayrıca yeşil ve maviside varmış bayada tutmuş yani istersen bir bak derim ben onun saçlarıda koyu

sen boyamak istersen eğer tutturamazsın
ama ben lisedeyken bizim okulda bir moda vardı kızların çoğu siyah boyayıp kuaföre gidip üstüne pembe balyaj attırıolardı uçlarına kahküllere falan
2 hafta duruyordu ama tutturuyordu kuaför
paket boyamış onlar
fiyatı ve boyamayıda paket usulü yapıodu
2 paket 20 tl falan gibi

yok kalıcı istemıyorum ıstıyorum kı süreklı değişiklik olsun..saçım boyalı halı siyah..bu galeria markanın ki kullandım ama renk falan verdiği yok memnun kalmadım

su bazlı saç boyalarından kullanabilirsin geçici istiosan 4 5 yıkamada akıyor

illa boyamana gerek yok bir kaç tane yeşil veya pembe ek saç taktırabilirsin, fiyatları da çok uygun oluyor.
yoksa arkadaşların dediği gibi o bölgeyi platin sarı yapman gerekir. anca öyle güzel renk verilebilir.

Back