Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yuh ya kolay çözümler bizim insanımıza göre bişey değil biz nerde zor işler var onları uyğularız ne ğüzel hazırlanmış acil durumlarda can kurtarıcı ğibi oluyor hazırlanmış gıdalar ama bazıları ne anlar
kızlar, suriye de halepte tembel avrat çarşısı diye bi yer vamış giden arkadaşlar anlatmıştı, ordan duymuşlardır kesin, krolaaar, onlar temizlemiyor tabi armudun sapını, üzümün çöpünü, bikerecik ıspanak temizleseler de görseler günlerini
Bende bu yazının üzerine Şunu yazıp oraya yapıştırıyorum. 'Tembel Marketin Herüfü!Kolayına geldi diziverdin paketleri.Doldursaydın kasalara meyveleri,sebzeleri bizde kilo kilo alsaydık.......:)))))))))))))))))))))
onu yazan ev hanımlığı ne demek, bir ev idare etmek, kocanın gönlünü hoş tutmak nedir nasıl bir çaba gerektirir bilmiyorlar anlaşılan:dilcikar::1closedeyes:
Gıcık oluyorum şu "avrat" lafına. Ne demek yaaa. Ne kadar orgo bir laf. Biz onlara herif mi diyoz sanki. Herif oğlu, çakma herif.... "Tembel işi reyonu", "iş sevmeyenler" deseler, daha komik olurdu ve de gülebilirdim. Bu ne böyle:AVRAT..... ADİ ADAM, SENSİN AVRAT....klava: