avrat reyonu

cesurkiz39

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2007
5.419
1.588
39
508480yo5.jpg

w700.png

çok çirkin bir isim bulmuşlar hiç de komik olmamış marketlerdeki hazır ürünleri birçok hanım tercih ediyor calışılıyo vakit bulunamıyo haklı yere

yuh ya kolay çözümler bizim insanımıza göre bişey değil biz nerde zor işler var onları uyğularız ne ğüzel hazırlanmış acil durumlarda can kurtarıcı ğibi oluyor hazırlanmış gıdalar ama bazıları ne anlar

ben ev hanımı oldugum halde kullanıyorum alıyorum dolaba atıyorum acıl bırı geldıgınde cıkar kullan ooh ne rahat kaydirigubbakcemile3

kızlar, suriye de halepte tembel avrat çarşısı diye bi yer vamış giden arkadaşlar anlatmıştı, ordan duymuşlardır kesin, krolaaar, onlar temizlemiyor tabi armudun sapını, üzümün çöpünü, bikerecik ıspanak temizleseler de görseler günlerini

Bende bu yazının üzerine Şunu yazıp oraya yapıştırıyorum.
'Tembel Marketin Herüfü!Kolayına geldi diziverdin paketleri.Doldursaydın kasalara meyveleri,sebzeleri bizde kilo kilo alsaydık.......:)))))))))))))))))))))

onu yazan ev hanımlığı ne demek, bir ev idare etmek, kocanın gönlünü hoş tutmak nedir nasıl bir çaba gerektirir bilmiyorlar anlaşılan:dilcikar::kızgın::1closedeyes:

Son düzenleme:
Görsel içerikli olması nedeniyle, fıkralar bölümünden taşınmıştır.
Bölüm sorumlusu arkadaşımın dikkatine..

Gıcık oluyorum şu "avrat" lafına. Ne demek yaaa. Ne kadar orgo bir laf.
Biz onlara herif mi diyoz sanki. Herif oğlu, çakma herif....
"Tembel işi reyonu", "iş sevmeyenler" deseler, daha komik olurdu ve de gülebilirdim.
Bu ne böyle:AVRAT..... ADİ ADAM, SENSİN AVRAT....
:eek:klava:

X