Bende senin gibiyim. Bu hafta hep fiyat ve makine araştırması ile geçti zamanım diyebilirim.
Hemen hemen aynı yerlerden fiyat almışız. Ben hem fiyat hemde kullandıkları makineyi araştırıyorum.
Bugün iki yere daha gidip fiyat aldım bende.
Tabi önemli olan polikilinik, tıp merkezi veya hastanelerde uzman kişiler dahilinde yaptırmak.
Benim aldığım fiyatlar ise şöyle; (Bu tür bilgi paylaşmanın yasak olup olmadığını bilmiyorum, eğer yasak ise uyarabilirsiniz)
Özel Mira Polikiliniği (Şişli) - (Alexandrite 5500 Apogee) - 6 seans - 1.800 TL nakit - Yüz hariç tüm vücut
Mia Plast Polikiliniği (Maçka) - (Alexandrite 5500 Apogee) - 6 seans - 1.800 TL nakit - Yüz hariç tüm vücut
Mediest (Şişli) - (Alexandrite -? ) - 8 seans - 1.900 TL nakit - Yüz hariç tüm vücut
Dr. Estehouse (Bahçelievler) - (Alexandrite Epicare) - Telefonda fiyat vermediler
Dr. Ozon (M.köy) - IPL - 1.800 TL - Bitene kadar - Yüz hariç tüm vücut
* Kybele (Şişli) - (Alexandrite Polylase) - 6 seans - 1.775 TL - (Tüm bacak + Genital + bikini + kol altı + kol + bel + popo)
Özel Medica Polikiliniği (Beşiktaş) - (Diode -? ) - 6-8 seans - 1.000 TL (1 yıl sınırsız) (Tüm bacak + Genital + bikini + kol altı + kol)
Ota Tıp Merkezi (Beşiktaş) - (Alexandrite ? ) - 4 seans - 1.766 TL - Yüz hariç tüm vücut
* Yasmin Polikiliniği (Barbaros Bulvarı Beşiktaş) - (Alexandrite Epicare) - 2.500 TL - (Tüm bacak + Genital + bikini + kol altı + kol)
Epiline Lazer (Teşvikiye) - (Alexandrite 5500 Apogee) - 6 seans - 2.100 TL nakit - Yüz hariç tüm vücut
Epiderm Nişantaşı - (Alexandrite 5500 Apogee) - seans başı ücret ile çalışıyorlar - 480 TL nakit (tek seans) - Yüz hariç tüm vücut
Nexus (Bakırköy) - (Alexandrite 5500 Apogee) - 16 seans - 1.500 TL nakit - (Tüm bacak + Genital + bikini + kol altı + kol)
* Dermalight Estetik Lazer Merkezi - (Alexandrite 5500 Apogee) - seans başı ücret ile çalışıyorlar - 300 TL nakit (kampanya tek seans) - Yüz hariç tüm vücut
* Dermalight Estetik Lazer Merkezi - (Alexandrite 5500 Apogee) - 200 TL nakit (kampanya tek seans) - (Yarım bacak + genital + bikini + kol altı)
Başına yıldız koyduğum yerlere bizzat gidip görüştüm. Verdikleri fiyat bunlar.
Bende Dermalight Estetik Lazer Merkezinde karar kıldım. Randevu aldım.
Epicare ile deneme atışı yaptıklarında canım acımamıştı. Ama Apogee 5500 ile deneme atışı yaptırmadım.
Apogee yaptıranlar acıyı biraz olsun tarif edebilirler mi?