Lazer Epilasyon Avr. yakasında bazı merkezler ve fiyatları

Nys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2010
20
0
Birkaç gündür yoğun araştırmalar sonucunda edindiğim bilgileri sizlerle paylaşmak istiyorum.
Özel okmeydanı hastanesinden memnun olanlar çok. sınırlı seans yok bitene kadar koltukaltı+genital+tam bacak: 1650 tl
Bakırköy bir demet güzellik (arkadaşımın tavsiyesi fakat cihaz ıpl olduğundan vazgeçtim): k.altı+tam bacak+genital: 1300 sınırsız bölge:1700
Dr. estehouse (op dr taha mehmetoğlunun yeri): k.altı+ tam bacak+ genital: 1500 eğer ilave kol olursa 1800
nişantaşı miaplast tüm vücut (yüz hariç) 1800 6 seans. t.bacak+k.altı+bikini+genital: 1500
okmeydanı sır polikliği: t.bacak+ k.altı+ genital : 1500 8 seans
şişli arist estetik epilasyon merkezi tüm bacak+ genital+ k.altı: 1000 * sınırsız bölge: 1400 sınırsız bölge 10 taksit 1550 oluyor. 16 seans.ve tüm cihazlar mevcut. fiyatı bana çok uygun geldi fakat daha önceden böyle yerlere para kaptıran biri olarak hastane yada poliklinik olmadığından pek güvenemiyorum.

Bende senin gibiyim. Bu hafta hep fiyat ve makine araştırması ile geçti zamanım diyebilirim.
Hemen hemen aynı yerlerden fiyat almışız. Ben hem fiyat hemde kullandıkları makineyi araştırıyorum.
Bugün iki yere daha gidip fiyat aldım bende.
Tabi önemli olan polikilinik, tıp merkezi veya hastanelerde uzman kişiler dahilinde yaptırmak.

Benim aldığım fiyatlar ise şöyle; (Bu tür bilgi paylaşmanın yasak olup olmadığını bilmiyorum, eğer yasak ise uyarabilirsiniz)

Özel Mira Polikiliniği (Şişli) - (Alexandrite 5500 Apogee) - 6 seans - 1.800 TL nakit - Yüz hariç tüm vücut
Mia Plast Polikiliniği (Maçka) - (Alexandrite 5500 Apogee) - 6 seans - 1.800 TL nakit - Yüz hariç tüm vücut
Mediest (Şişli) - (Alexandrite -? ) - 8 seans - 1.900 TL nakit - Yüz hariç tüm vücut
Dr. Estehouse (Bahçelievler) - (Alexandrite Epicare) - Telefonda fiyat vermediler
Dr. Ozon (M.köy) - IPL - 1.800 TL - Bitene kadar - Yüz hariç tüm vücut
* Kybele (Şişli) - (Alexandrite Polylase) - 6 seans - 1.775 TL - (Tüm bacak + Genital + bikini + kol altı + kol + bel + popo)
Özel Medica Polikiliniği (Beşiktaş) - (Diode -? ) - 6-8 seans - 1.000 TL (1 yıl sınırsız) (Tüm bacak + Genital + bikini + kol altı + kol)
Ota Tıp Merkezi (Beşiktaş) - (Alexandrite ? ) - 4 seans - 1.766 TL - Yüz hariç tüm vücut
* Yasmin Polikiliniği (Barbaros Bulvarı Beşiktaş) - (Alexandrite Epicare) - 2.500 TL - (Tüm bacak + Genital + bikini + kol altı + kol)
Epiline Lazer (Teşvikiye) - (Alexandrite 5500 Apogee) - 6 seans - 2.100 TL nakit - Yüz hariç tüm vücut
Epiderm Nişantaşı - (Alexandrite 5500 Apogee) - seans başı ücret ile çalışıyorlar - 480 TL nakit (tek seans) - Yüz hariç tüm vücut
Nexus (Bakırköy) - (Alexandrite 5500 Apogee) - 16 seans - 1.500 TL nakit - (Tüm bacak + Genital + bikini + kol altı + kol)
* Dermalight Estetik Lazer Merkezi - (Alexandrite 5500 Apogee) - seans başı ücret ile çalışıyorlar - 300 TL nakit (kampanya tek seans) - Yüz hariç tüm vücut
* Dermalight Estetik Lazer Merkezi - (Alexandrite 5500 Apogee) - 200 TL nakit (kampanya tek seans) - (Yarım bacak + genital + bikini + kol altı)

Başına yıldız koyduğum yerlere bizzat gidip görüştüm. Verdikleri fiyat bunlar.
Bende Dermalight Estetik Lazer Merkezinde karar kıldım. Randevu aldım.
Epicare ile deneme atışı yaptıklarında canım acımamıştı. Ama Apogee 5500 ile deneme atışı yaptırmadım.
Apogee yaptıranlar acıyı biraz olsun tarif edebilirler mi?

Son düzenleme:

Nexus (Bakırköy) 16 seans mı? 6 seans galiba yanlışlıkla yazdınız.

Nexus (Bakırköy) 16 seans mı? 6 seans galiba yanlışlıkla yazdınız.

Hayır canım yanlışlık yok. Giden bi iki arkadaşım var bitene kadar yani ömür boyu anlaşmışlar.
Ben o nasıl oluyor ya dedim. Hamilelikte hormonlar değişince tüylenme problemi yeniden başlıyormuş.
O zamanlar içinde geçerli falan dediler. Ben telefonda bizzat sordum. Kaç seans diye.
Bitesiye kadar dedi. Nasıl yani dedim. 16 seans veriyoruz dedi.

ben bahçelievler esta world de başladım. tüm bacak+tün kol+genetial 10 seans 2.600 tl (epicare alex.kullanılıyorlar,soğuk üflemeli olan)

Ben özel okmeydanına başlamıştım peşin verdim ve köpek gibi pişmanım sonuç alamadığım gibi her gidişte bi ton sıra var geçiştirilerek yapılıyor bu yüzden asla tavsiye etmiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…