• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avox gebelik testi

Merhaba sizin durumunuz nedir 😌😌
Uygulamada 14’ünde regl olmalıydım gibi gözüküyor. Dün sabah innovita marka gebelik testi yaptım. Daha silik gördüm ikinci çizgiyi. Üzerine bir de hafif lekelenmem oldu. Çok açık renkte ve az miktarda. Ama regl gibi değil. Çizginin silikleşmesi umudumu kaybettirdi açıkcası. Yine kendiliğinden sona eriyor diye düşünüyorum. Yakında regl olurum heralde. Keşke yanılsam :)

Bugün sabah ilk idrarla bir test daha yapayım dedim. Yine avox kullandım. Böyle görünüyor. Normalde daha çok koyulaşması lazım değil mi?

Eklentiler

• IMG_4720.webp
    IMG_4720.webp
    167,8 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_4716.webp
    IMG_4716.webp
    218,9 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_4718.webp
    IMG_4718.webp
    164,9 KB · Görüntüleme: 91
Adet gecikmesinin kaçıncı günündesiniz
Reglimi 2 farklı uygulamadan takip ediyorum. Birine göre 1 gün, diğer uygulamaya göre de 2 gün gecikti diyor . Bu arada 25,26 kasım gibi yumurtlama oldu diye düşünüyorum. Ovülasyon takibi yapmıştım. O iki gün, iki çizgi de koyuydu. Yumurtlama bu tarihlerde gerçekten olduysa eğer, gebelik testindeki bu koyuluk daha fazla olmalıydı gibi geliyor. Emin olamıyorum

Reglimi 2 farklı uygulamadan takip ediyorum. Birine göre 1 gün, diğer uygulamaya göre de 2 gün gecikti diyor . Bu arada 25,26 kasım gibi yumurtlama oldu diye düşünüyorum. Ovülasyon takibi yapmıştım. O iki gün, iki çizgi de koyuydu. Yumurtlama bu tarihlerde gerçekten olduysa eğer, gebelik testindeki bu koyuluk daha fazla olmalıydı gibi geliyor. Emin olamıyorum
Bu şekilde çıkmıştı kızkardeşiminde aynı sizinki gibi. 330 çıktı Beta hcg bence kan verin çizgilere bakmayın ben gebe olduğunu düşünüyorum rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏

Bu şekilde çıkmıştı kızkardeşiminde aynı sizinki gibi. 330 çıktı Beta hcg bence kan verin çizgilere bakmayın ben gebe olduğunu düşünüyorum rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏
Umarım ya içimi rahatlattınız 🥹 Umarım hepimiz dileğimize kavuşuruz 🙏🏼🌸 İlk fırsatta gitmeye çalışacağım kan vermeye

Bugün sabah ilk idrarla bir test daha yapayım dedim. Yine avox kullandım. Böyle görünüyor. Normalde daha çok koyulaşması lazım değil mi?
Bence pozitif 🥰 ilk teste göre koyulaşmış zaten yarın daha da koyu çıkacaktır 💐 umarım bebiştirrr

Bence pozitif 🥰 ilk teste göre koyulaşmış zaten yarın daha da koyu çıkacaktır 💐 umarım bebiştirrr
Ay o kadar iyi geldiniz ki bana 🥹 başkalarının paylaştığı testlerde koyuluklar daha belirgindi. Cuma gününden sonra 4. Günde daha fazla bi koyulaşma bekliyordum. O yüzden korktum. İyi ki yazmışım buraya

Back
X