- Emoji Skoru
- 12
- Puanlar
- 18
Tepede hafif bir çizgi görüyorum ama devamından emin olamadımsilik çizgi mi sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tepede hafif bir çizgi görüyorum ama devamından emin olamadımsilik çizgi mi sizce
Canım gittim kana 1006.76 çıktıCanım neden bekliyorsun ki bişe olsa en azından önlem alırlar düşük tehliken filan olursa hap başlatiyorlar bence git baktır kanına
Merhaba sizin durumunuz nedirTepede hafif bir çizgi görüyorum ama devamından emin olamadım
Hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsinCanım gittim kana 1006.76 çıktı![]()
Amin canım cümlemizeHayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin![]()
Hayırlı olsun canım belliydi senin testinden. Sağlıcakla kucağına almak nasip etsin rabbimCanım gittim kana 1006.76 çıktı![]()
Ederim tabiki dualarım sizinle çok çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım belliydi senin testinden. Sağlıcakla kucağına almak nasip etsin rabbimBizede dua et
Ay çok sevindim hayırlı uğurlu olsunCanım gittim kana 1006.76 çıktı![]()
Uygulamada 14’ünde regl olmalıydım gibi gözüküyor. Dün sabah innovita marka gebelik testi yaptım. Daha silik gördüm ikinci çizgiyi. Üzerine bir de hafif lekelenmem oldu. Çok açık renkte ve az miktarda. Ama regl gibi değil. Çizginin silikleşmesi umudumu kaybettirdi açıkcası. Yine kendiliğinden sona eriyor diye düşünüyorum. Yakında regl olurum heralde. Keşke yanılsam :)Merhaba sizin durumunuz nedir![]()
Canım benim çok teşekkür ederimAy çok sevindim hayırlı uğurlu olsunSağlıcakla kavuş inşallah
![]()
Adet gecikmesinin kaçıncı günündesinizBugün sabah ilk idrarla bir test daha yapayım dedim. Yine avox kullandım. Böyle görünüyor. Normalde daha çok koyulaşması lazım değil mi?
Reglimi 2 farklı uygulamadan takip ediyorum. Birine göre 1 gün, diğer uygulamaya göre de 2 gün gecikti diyor . Bu arada 25,26 kasım gibi yumurtlama oldu diye düşünüyorum. Ovülasyon takibi yapmıştım. O iki gün, iki çizgi de koyuydu. Yumurtlama bu tarihlerde gerçekten olduysa eğer, gebelik testindeki bu koyuluk daha fazla olmalıydı gibi geliyor. Emin olamıyorumAdet gecikmesinin kaçıncı günündesiniz
Bu şekilde çıkmıştı kızkardeşiminde aynı sizinki gibi. 330 çıktı Beta hcg bence kan verin çizgilere bakmayın ben gebe olduğunu düşünüyorum rabbim kucağınıza almayı nasip etsinReglimi 2 farklı uygulamadan takip ediyorum. Birine göre 1 gün, diğer uygulamaya göre de 2 gün gecikti diyor . Bu arada 25,26 kasım gibi yumurtlama oldu diye düşünüyorum. Ovülasyon takibi yapmıştım. O iki gün, iki çizgi de koyuydu. Yumurtlama bu tarihlerde gerçekten olduysa eğer, gebelik testindeki bu koyuluk daha fazla olmalıydı gibi geliyor. Emin olamıyorum
Umarım ya içimi rahatlattınızBu şekilde çıkmıştı kızkardeşiminde aynı sizinki gibi. 330 çıktı Beta hcg bence kan verin çizgilere bakmayın ben gebe olduğunu düşünüyorum rabbim kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Güzel haberler alırız inşallahUmarım ya içimi rahatlattınızUmarım hepimiz dileğimize kavuşuruz
İlk fırsatta gitmeye çalışacağım kan vermeye
Bence pozitifBugün sabah ilk idrarla bir test daha yapayım dedim. Yine avox kullandım. Böyle görünüyor. Normalde daha çok koyulaşması lazım değil mi?
Ay o kadar iyi geldiniz ki banaBence pozitifilk teste göre koyulaşmış zaten yarın daha da koyu çıkacaktır
umarım bebiştirrr