çok güzel olmuşşşşş3 haftadır evde duruyor boya denesemmi karar veremiyordum denedm dün gece 15 dakika tuttum küllü olduğunda çok fazla yeşil olmaması için 15 dakikada bu sonucu aldım çok memnun kaldım ama tabi saçımın rengi zaten açık olduğu için tam sonuç aldım koyu renk saça boyarsanız aynı sonucu alamayabilirsiniz tonu iyi ayarlamak gerek
güle güle kullan canımgüzel olmuş
avon saç boyası da mı çıkardı?
canım öncelikle paylaşım için sağ ol ... saçın güzel olmuş ama bana sanki çok az yeşillik var gibi geldi ...
kızlar avon saç boyalarını nerden alıyosunuz katalogda yok
ama ilk renk platin değil.. ilkşah platin istiyordu diye hatırlıyorum.. bir de küllü yansımalar yıkamayla oldukça hafifler diye düşünüyorum..alakasız olacak belki ama ilk resimdeki saç renginiz daha hoş.arkadaşında dediği gibi diğerinde biraz yeşillik var.yinede güle güle kullanın
3 haftadır evde duruyor boya denesemmi karar veremiyordum denedm dün gece 15 dakika tuttum küllü olduğunda çok fazla yeşil olmaması için 15 dakikada bu sonucu aldım çok memnun kaldım ama tabi saçımın rengi zaten açık olduğu için tam sonuç aldım koyu renk saça boyarsanız aynı sonucu alamayabilirsiniz tonu iyi ayarlamak gerek
fotonu göremiyorum canım ? çok merak ettim açıkçası.. bende küllü renkleri çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?