Saç Rengi ve Saç Boyama AVONun yeni saç boyalarını merak edenler denedim gördüm 12.01 KÜLLÜ PLATİN resimli

ilksah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
3.859
6
358
3 haftadır evde duruyor boya denesemmi karar veremiyordum denedm dün gece 15 dakika tuttum küllü olduğunda çok fazla yeşil olmaması için 15 dakikada bu sonucu aldım çok memnun kaldım ama tabi saçımın rengi zaten açık olduğu için tam sonuç aldım koyu renk saça boyarsanız aynı sonucu alamayabilirsiniz tonu iyi ayarlamak gerek

yıkayınca birkaç kez bu oldu kızlar az önce çektim şu an rengim bu alttaki

Son düzenleme:
güle güle kullan canım güzel olmuş
avon saç boyası da mı çıkardı?

çok güzel olmuşşşşşteşekkürlerr paylaştığınız içinn

güle güle kullan canım güzel olmuş
avon saç boyası da mı çıkardı?

ewet cnm yeni çıkardı bende tereddütteydm de en sonunda karar verdm boyadm denemek istedm ve memnun kaldım açıkçası

canım öncelikle paylaşım için sağ ol ... saçın güzel olmuş ama bana sanki çok az yeşillik var gibi geldi ...

canım öncelikle paylaşım için sağ ol ... saçın güzel olmuş ama bana sanki çok az yeşillik var gibi geldi ...

ewt cnm küllülerde mutlaka oluyor bu yüzden fazla tutmadım daha önce kolstonun aynısını aldım bağlıydı başım dikkat etmedim 45 dakika tuttum 45 dakika sonra tamamen mavi olduğunu gördm saçlarımın ve mahvolmuştum :) o yüzden küllüler sarı saçın üstünde en fazla 10-15 dakika tutulmalı diorum burdan arkadaşlar

alakasız olacak belki ama ilk resimdeki saç renginiz daha hoş.arkadaşında dediği gibi diğerinde biraz yeşillik var.yinede güle güle kullanın

kızlar avon saç boyalarını nerden alıyosunuz katalogda yok

katalogta temmuzda çıkacak cnm şu an satış temsilcilerine özel olan katalogta var tanıdığın bir temsilci varsa ona söyle panaroma kataloğundan göstersin sipariş verirsn ben diğer tüm renkleri eklemiştm benm açtığım konulara bakabilrsn

ilkşahcım saç rengin harika olmuş güle güle kullan cnm

alakasız olacak belki ama ilk resimdeki saç renginiz daha hoş.arkadaşında dediği gibi diğerinde biraz yeşillik var.yinede güle güle kullanın
ama ilk renk platin değil.. ilkşah platin istiyordu diye hatırlıyorum.. bir de küllü yansımalar yıkamayla oldukça hafifler diye düşünüyorum..

ben bi kaç ay sonra çiko kahveyi denemeyi düşünüyorum saçımı yeni boyamasam hemen denerdim valla

tatlım bence ilk rengin daha çoook hoş duruyo,,ikincisini pek beğenmedim çok olgun göstermiş sanki

çok başarılı güzel olmuş, yeşillik zamanla akıyor yerini sarıya bırakıyor endişelenmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…