Avonun hangi ürününü tavsiye edersiniz?

ThirtyFouR

iStaNBuL
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
7.509
436
398
37
Kizlar ben daha önce avonun tek bir ürününü bile kullanmadim
simdi tesadüfen bir avon temsilcisine denk geldim ve kataloglarini verdi
hangi ürünlerini tavsiye edersiniz?

parfümü koklamadan almak istemiyorum acikcasi.
anew ürünleride 30 yas üstü degil mi?

Avon ürünlerini kullanma derim canım, çok adi bir ürün hemde sağlık bakanlığından onaylı değil. :olmaz:

Eee burası Türkiye. Aynı şekilde "gutto karınca yumurtası yağı kremi"de vardı oda onaylı değildi. Sonradan imalathaneleri basıldı ve bakanlıktan onayı olmadığını söylediler tv ana haberlerinde de çıktı. Ve bu ürüne Seda Sayan, Hülya Avşar'da sponsor olmuştu reklamını yapıyorlardı.

hmm... ben bi kac ürününü aldim memnunum aslinda
bi arastirmam lazim

iyi diye zararli seyler kullanmayayim

avon benim kuru cildimde bile sivilce yapmayı başardı cildiyeye gittim doktor avon olmasa boş boş oturcaz valla deyip güldü kesinlikle tavsiye etmiyorum arkadaşlarında dediği gibi sağlık bakanlığı onayı yok şu an oriflame kullanıyorum çok memnunum ürünler çok naturel doktorumada gösterdim içeriğini inceledi o da oriflame kullanıyor şu an :):)

Ben avon satıcısı değilim bir kaç ürününü kullanıyorum ama burda bazı arkadaşlar sağlık bakanlığımdan onaylı değil diye yazmış.
23 Şubat 1994 tarihli 3977 sayılı kanun hükmünce Sağlık Bakanlığı'nın ön izni ile ithal edilmekteydi ve Avon Kozmetik Ürünleri de tüm ürünlerinin ithalat izinlerini Yönetmelik gereğince Sağlık Bakanlığı'ndan almaktaydı. 24 Mart 2005 tarihli ve 5324 sayılı yeni Kozmetik Kanunu ile Sağlık Bakanlığı uygulaması değişmiş ve ön izin sistemi yerine pazar içi denetim sistemi yürürlüğe girmiştir. Yönetmelik, Avrupa Birliği Yönetmelikleri ile harmonizasyon amacı ile değiştirilmiştir. Yürürlükte olan yeni uygulama gereğince Sağlık Bakanlığı bünyesinde yer alan ılaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü ve Refik Saydam Hıfzısıhha Merkezi dikkatine ürünü pazara sunmadan önce prosedürlere uygun olarak bildirimi yapılmaktadır. Sağlık Bakanlığı, piyasadaki kozmetik ürünlerin güvenliğini gerekli gördüğü durumlarda yaptığı yerinde denetimlerle kontrol etmeye başlamıştır.
Bu bilgiyi avonun kendi sitesinden aldım.Arkadaşlar burda emin olmadığımız bilgileri birbirimizle paylaşırken dikkatli olalım.Bende kullanıcı olarak merak edip google araştırdım ve onayını buldum.Ürünü size yaramamıştır yada memnun kalmamışsınızdır o başka ama sağlık bakanlığı onayı yok demek başka.

bende arastirmistim zaten,
öyle birseyin olmadigini ögrenmistim.

avon dünyanin kac ülkesinde satiliyor, saglik bakanligindan onayli olmasa mümkün olmazdi zaten.

ben bi kac ürününü aldim

bazilarindan memnunum,bazilarindan degil.
ama fark ettigim piyasaya bakildiginda ayni kalitede cok daha uygun ürünler bulabilecegim.

Ben bu sağlık bakanlığı onayı konusunu bir kaç yerde daha duyduğum için yazma gereği durdum.Biz toplum olarak söylenene inanıyoruz ama bu söylenti ne kadar doğru diye araştırmıyoruz.Ben çok fazla kozmetik ürünü kullanmadığım için çok kaliteli( yada pahalımı desem) yada kalitesiz ürün almıyorum. Parfümeri mağazalarında benim kafam karıştığı için lazım olanı kataloglara bakıp almak daha kolayıma geliyor.Zaten aldığımda far,ruj rimel,parfüm.

cnmm bn avon temsilcisiyim tabiki yüz içinb maske fln alma ama makyaj eşyaları çok güzel..far alabilirsn..little black parfümü çook güzel..rujları muhteşem özellikle pro to go ve 24 k olanlar..

bende onu fark ettim,vücut ve yüz bakim ürünleri cok vasat
7 euro verdigim bi vücut losyonu kozmetikciden aldigim 2 euroluktan daha berbat
ne nemlendiriyor ne hicbirsey,ha sürmüsüm ha sürmemisim

bundan sonra sadece makyaj ürünlerini ve aksesuarldan alicam
digerlerinden hic ama hic memnun kalmadim

Back