dava açacaklardı işte açsınlar da ben de hakkımı arayacağım muhakkak
bi kere kayıtta nüfus cüzdanı örneği isteniyor, hiçbirşekilde bulunasa tc nosundan bulmaları gerek ama bilemiyorum işte
canım faturanda,gelcek diyosa gelir yakında o senin ecemiliğinden faydalanıyor resmen sen dediğimi unutma kabul etme koliyi elindekileride topla ver ona iade et de unutma,3 kampanya süresince o ürünleri iade edebilirsin canım ne hiçbirşey demeye hakkı yok,haa bırakırsın bırakmazsın o senin bilcen iş.
tamam canım koli gelirse almadan kargoyu iade edecem
canım avonun katalogunda istanbul numarası var ara o numarayı ve iptal ettir üyeliğini, söyle bir de benim adıma alışveriş yapıyor de. avon buna bir el atmalı gerçekten de ne bu neden başkaları bizim adımıza sipariş verip bir de borcunu bizim üstümüze yükleyebiliyorlar böyle sistem mi olurakpak canım başına gelenlere çok üzüldüm
inş. tatlıya bağlanır
bende o kadını sadece 1 kere gördüm alışveriş merkezinde gezerken rastladım üye oldum evide uzak bana
takım öncülerinin kendi çıkarları için bizleri kullanmaları çok kötü buna bi son vermeleri gerekir
tamam şekerim,dikkat et biranönce kurtul o kadından avonu arayıp sorunu söyle canım biraz dişini göstermezsen birşey hallolmuyor neyazıkki.
AKPAK canım konu açtınmı başka yerde?
benim temsilcim de benim adıma sipariş veriyor. ama vermeden önce beni arıyor verebilir miyim üyelikten çıkmanı istemiyorum diyor. siparişi veriyor ücreti de o ödüyor. hatta benim siparişlerim anneme gidiyor. ben farklı bir şehirde oturuyorum. geçenlerde yine benim adıma sipariş vermiş. bende aradım abla siparişin gelmiş alabilirsin dedim. tatlım ben parasını ödedim onlarıda annen kullansın annene hediyem olsun dedi. duş jeli ve parfümü anneme hediye etmişti. netten de takip ediyorum sipariş verdiğinde ücretini hemen ödüyor. bazen hediyeler için limitim yetmiyor kendi siparişlerinide benim adıma veriyor hediyeler bana geliyor. ben kadını hiç görmedim. annemle ara sıra görüşüyorlar. koli almaya gidiyor annemlere kahve falan içiyorlarmış. annem iyi biri diyor. demekki herkes benim gibi iyi insanlarla karşılaşmıyor.
benim temsilcim de benim adıma sipariş veriyor. ama vermeden önce beni arıyor verebilir miyim üyelikten çıkmanı istemiyorum diyor. siparişi veriyor ücreti de o ödüyor. hatta benim siparişlerim anneme gidiyor. ben farklı bir şehirde oturuyorum. geçenlerde yine benim adıma sipariş vermiş. bende aradım abla siparişin gelmiş alabilirsin dedim. tatlım ben parasını ödedim onlarıda annen kullansın annene hediyem olsun dedi. duş jeli ve parfümü anneme hediye etmişti. netten de takip ediyorum sipariş verdiğinde ücretini hemen ödüyor. bazen hediyeler için limitim yetmiyor kendi siparişlerinide benim adıma veriyor hediyeler bana geliyor. ben kadını hiç görmedim. annemle ara sıra görüşüyorlar. koli almaya gidiyor annemlere kahve falan içiyorlarmış. annem iyi biri diyor. demekki herkes benim gibi iyi insanlarla karşılaşmıyor.
avonu bırakmak için takım öncüsüne mutlaka haber vermelimiyiz? yoksa 3 kez sipariş vermeyince iptal oluyor mu?
kızlar ben bırakmak istiyordum avonu 3 aydır sipariş vermedim zaten yapamıyorum çevrem yok hep kendime alıyorum
takım öncüsüne de söyledim bırakmak istiyorum diye
o da beni bırakmak istemediği söyledi
benim adıma sözde stokta olmayan ürünlerden sipariş vermiş
nette görür görmez aradım
ben kefilim onlar stokta değil sadece katalog gelecek sana sonra iptal ederiz dedi
ama bugün koli geldi 4 ürün var içinde aradım çok uyguna gelmiş satabilirsen sat diyo şimdide
kırmak da istemiyorum
faturada diğer ürünler için: stokta bulunmuyo daha sonra gönderilecek falan yazıyo ya onlarda gelirse
sizce ne yapmayalım
Arkadaşım şifreni değiştirdiğin zaman da senin adına sipariş verebiliyormu ki?
bende burda 15 gün önce b.sorumlum çok iyi diye yukarıda belirtmiştim.
ama insanlar belli olmuyor maalesef.bu gün ilk defa siparişlerimi girdim.
en güzeli kendiniz girmeniz.forumdaki arkadaşlarda sağolsunlar
çok yardımcı oluyorlar.şifremide değiştirdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?