- 7 Aralık 2015
- 1
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi avonlideri
Ben 15aylık bir kız annesiyim bebeğim olduğu icin hem çalışamıyor hemde her zaman evden cikamiyorum ama tanidigim birkac kisiye katalog birakiyorum hem kendileri hemde tanidiklari kataloga bakarak siparis veriyor bana sadece siparislerini onlara ulastirmak kaliyor. İnternet üzerinden üyeler buluyor bilgilendiriyor ve isteyenleri hemen üye yapiyorum. Onlarinda benim gibi satistan kar, seviye ödülleri, primler, kampanyalar,hediyeler ve maas almaya baslamalari icin her zaman yardimci oluyorum. İste bu kadar kolay.Avon'da Üyelik ÜCRETSİZ, katalog ve numuneleri ÜCRETSİZ yurtici kargoyla kapınıza gönderiyorum.
Her ay satış zorunluluğu yok, bazı firmalar gibi ilk siparişini kapıda nakit ödemek zorundasınız, yok şu kadar lira paket alarak üyeliğini başlatmalısın diye birşey yok, kapıda ödeme zorunluluğu yok, ürünleri aldıktan sonra en geç 1ay içerisinde ödeme kolaylığı var.İster kendinize %33 indirimli alın İster satın %33 kâr sizin olsun.Takımıma gelin sizede kazandıralım. İzniniz olmadan kimse adınıza sipariş veremez.üye olduktan sonra da her zaman her konuda yardımcı oluyorum. Kaydınızı bekletmeden hemen yapıyorum. Her ilden kayıt yapıyorum.
Üyelik icin bana msj,whatsapp yada 05....numaradan ulaşabilirsiniz.
Her ay satış zorunluluğu yok, bazı firmalar gibi ilk siparişini kapıda nakit ödemek zorundasınız, yok şu kadar lira paket alarak üyeliğini başlatmalısın diye birşey yok, kapıda ödeme zorunluluğu yok, ürünleri aldıktan sonra en geç 1ay içerisinde ödeme kolaylığı var.İster kendinize %33 indirimli alın İster satın %33 kâr sizin olsun.Takımıma gelin sizede kazandıralım. İzniniz olmadan kimse adınıza sipariş veremez.üye olduktan sonra da her zaman her konuda yardımcı oluyorum. Kaydınızı bekletmeden hemen yapıyorum. Her ilden kayıt yapıyorum.
Üyelik icin bana msj,whatsapp yada 05....numaradan ulaşabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör: