avondan celebre nasıl sizce

• Konu Sahibi Konu Sahibi selen33
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

selen33

Ziyaretçi
arkadaşlar selam avondan celebre kullananlar memnunmu ve kalıcı bi parfümmü?ben onu kullanmayı düşünüyorum varsa kullanan arkadaşlardan tavsiye almak istiyorum

ben celebre kullanıyorum bence güzel bi koku romantik ve hafif bi kokusu var günlük kullanımada uygun,çok hoş

bnco muhtesem br kokusu var.tavsıye ederımyerimseniben

koku güzel bi ara kulalnmıştım ama kalıcı değil

çok güzel ve hafif çiçek kokusu var tavsiye ederim,2 yıl kullandım burnum alıştığı için farklı bir kokuya geçtim,yoksa çok memnundum yani....

bende kullanıyorum eşim treselle diye sipariş vermiş ama iyikide yanlış vermiş çok beğeniyorum kokusunu.treselleyide tavsiye ederim oda süper..

şuan üzerinde celebre var açık tenli olduğum için bana giden türlerden..aslında daha karakteristik kokular arıyorum çünkü çiçek kokuları hep biribirine benziyor gibi geliyo bana...

sabah sıkmıştım şuan da alıyorum kalıcı değil dersem haksızlık olur süper de değil ama iyi yani....

hafif temiz hissettiren bi koku.....

çok güzel bir koku.
avonun ilk kullandığım parfümü celebre.
bizim apartmanda biriside kullanıyodu, sıkmış dışarı çıkmış ben 4. katın balkondan almıştım kokuyu

bende kullanıyorum cok güzel ve hafif bir koku ama ben burdayımda diyor

bence çok güzel bir koku. ama çok kalıcı olduğunu söyleyemeyeceğim
gün boyu tutmaz ama sabah sıksan öğlene kadar tutar

yok canım o kadar da değil yine akşam edersin a.s

acaba tenle mi ilgili bu ? ne biliyim öğleden önce sıkıyorum yatana kadar üzerimde kalıyo..ama şu var dışarı çıkmıyorum yani rüzgar vs muhatap olmuyorum hiç ondan mı acaba?kaydirigubbakcemile3

Bende memnunum kişiye göre değişiyor herhalde sabah sıkınca akşama kadar duruyor

akşamı bırak benim dolabımda günler önce bluzuma sıktığım parfüm kokuyor ama kokusu agır olmadığından dolayı sanki hemen geçicimiş hissi veriyor insana

kokusu hafif olduğu için geçti sanıyor olabilirim. öğleye kadar net olarak alıyorum kokuyu sonra alamıyorum
burnum da alışıyo olabilir kokuya

canım güzell ama uçucu bi kokuu
aman amann değill
yani bi geçsen herkes duymaz kokunu

Avon'un en iyi parfümlerinden bence.Hoş bi kokusu var.NE ağır,ne de uçucu.sengözlerimebaksanab

bence kokusu çok hoş ama orta yaş için o koku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…