Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göz Makyajıavoncular bi bakarmısınız?
Konu SahibiIVIRZIVIR_00
Başlangıç Tarihi
Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Ben avon satıyorum. o farlar 6.katalogda 9 lira idi ve birçok kişi aldı benden. Ama eğer çok belirgin renkler istiyorsan bu far uygun değil derim. Bu renkler tamamen yaz renkleri koyu göründüklerine bakma uçuk duruyorlar.Şahsen hepsini inceledim bu dörtlü farların katalogda göründüğü gibi ışıl ışıl da değil.Normal bir parlaklığa sahip. Bu arada yeni çıkan 4 lü farlar var ben kendime bunlardan aldım purple haze ve yeşil tonlarında olanını gerçekten kaliteliler ve 7.katalogda fiyatları 9,45. Bu arada yukarıda 8 li far soran arkadaşım o mavi tonlarındaki 8 li far kalktı. ama belki elinde stok yapan satıcılardan bulabirsin.
avonda toz farlar vardı ya onlar çok kalıcı oluyo.böle parlatıcı şeklinde kapları var:):)anladınız umarım hah onlardan sipariş vercem var mı avon temsilcisiiiiiiiii
avonda toz farlar vardı ya onlar çok kalıcı oluyo.böle parlatıcı şeklinde kapları var:):)anladınız umarım hah onlardan sipariş vercem var mı avon temsilcisiiiiiiiii
Bende p_rensesle burda tanısıp alanlardanım.. tavsiye ederim hem bilgili hemde daha ucuza verio. arda üstüne hediye verio cok cok alısveriş yapınca tabi :)