avon

cansumeryem

kocacığım ,bebeğim ve ben
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
1.153
1.693
133
32
kızlar avon üyesi olucam merak ediyorum nasıl hesaplanıyor ürün geliş fiyatı kaça bölünüyordu?

uzgunum yardımcı olamıyamcam ama hayırlısı

kızlar avon üyesi olucam merak ediyorum nasıl hesaplanıyor ürün geliş fiyatı kaça bölünüyordu?
Merhaba katalog fiyatları üzerinden % 30 kar var. Olabilirsin kaybedecek bişeyin olmaz avonda 3 ay sonra sipariş vermediğin takdirde üyeliğin silinir. İstemezsen sipariş vermezsin üyeliğin silinir.

merhaba canım temsılcı olup kazanabılırsın ürünlerın sana daha uygun fıyata gelır. herhangı bı sekılde uyelık için para ödemezsın eger istersen yarımcı olabılırım :)

Canim benim avon satis lideriyim. Mail adresim ... aklina takilan her konuda yardimci olurum

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım suanda kayıt ucretsız yanı hıc bır kaybın yok eger ıstersen yardımcı olabılırım ....a mail atman yeterlı

Son düzenleyen: Moderatör:
Sitede üye toplamak, referans numarası vermek, reklam ve satış yapmak, mail adresi, telefon numarası yazmak, satıcıların kişisel sayfalarına yönlendirmek(Facebook, Twitter, blog vs) yasaktır.

avon ucretsız uyelık ıcın yardımcı olabılırım satıs lıderıyım ekıbıme katılabılırsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…