• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon

atalaybusee

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2014
1
0
6
34
İstanbul
Merhaba. Istanbulda avon temsilcisi olan kim var bişeyler almak istiyorum da.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de avon temsilcisi arıyorum. bulamadığım bir ürün var. yardımcı olabilecek var mı?

Avonun kaş kalemini deneyen ve memnun kalan arkadaşlar var mı ?

Avonun kaş kalemini deneyen ve memnun kalan arkadaşlar var mı ?
ben çok memnunum, grisini kullanıyorum. siyah veya koyu kestane saçlarda girisi çok doğal duruyor, tam rengim. üstelik kalıcılığı da fena değil, örneğin Clinique kaş kalemi elin değer değmez çıkıyor, ama avon o kadar kolay bozulmuyor. genel olarak ben çok memnunum:))

kızlar buarada burada müşteri aramak ve satış yapmak yasak. temsilci arkadaşlar yanıt yazamayabilir. o yüzden temsilci arıyorsanız avona genel merkeze bir telefon açın, sitesinden bulabilirsiniz. adresinizi telefonunuzu alıyorlar ve size en yakın temsilciyi gönderirler mutlaka.

ben çok memnunum, grisini kullanıyorum. siyah veya koyu kestane saçlarda girisi çok doğal duruyor, tam rengim. üstelik kalıcılığı da fena değil, örneğin Clinique kaş kalemi elin değer değmez çıkıyor, ama avon o kadar kolay bozulmuyor. genel olarak ben çok memnunum:))
K12 de varsa mutlaka alacağım canım tavsiyen için teşekkürler :)

Kızlar neden temsilci arıyorsunuz kendiniz temsilci olun hem kendi urunlerınızı ekonomik fiyata alın hemde satışlarımızdan kazanç elde edin.hem k 2 katalogunda 95 tllik siparişe yeni çıkan parfümümüzü kazanın

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    233,3 KB · Görüntüleme: 88
Bende avon temsilcisiyim bencede kayıt olup kendiniz alın %30 falan daha uyguna geliyo ben öyle yapıyorum ihtiyaçlarımı karşılıyorum

Back