• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avon veya oriflame temsilcisi olan var mi yardim

hayallerhayatlar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2016
87
43
3
29
Kizlar ben her ikisinede kayit oldum ve ilk bir hafta icerisinde bana kargo ile kataloglari geldi sizce borcum var midir daha sonra basimin agrimasini istemiyorum offf

Bilmediginiz bir şeye ne diye üye oluyorsunuz?

Kendiniz üye olduysanız araştırmanız gerekmiyor muydu?
Başkası üye yaptıysa bu konu hakkında bilgi vermiş olması gerekiyor.

Borcunuz katalog parası(oriflame de 5'li katalog ücretli) ve kargo ücreti ile sınırlıdır eğer başka bir sey almadıysanız.

Bende her ikisine uyeyim normal siparislerde katalog ucretli fakat ilk uyelikte size gelen kataloglar ucretsizdir.yinede icinizin rahat etmesi adina temsilci numaraniz ve sifrenizle avon ve oriflame temsilci sitelerinden giris yapip guncel borcunuz var mi yok mu ogrenebilirsiniz.ayrica borcunuz varsa zaten odeme gununden once sms gelir

Avonun kalitesiz ürünlerinden cildim mahfoldu neyseki lr aloe vera ürünleriyle tanıştırdı beni yakın arkadaşım şimdi cildim bebek gibi herkese tavsiye ederim arkadaşlar

Eger siz oriflamede alisveris yapmadan katalog geldiyse. Sponsorunuz size yollamistir ucretsiz. 15tl dediginiz hangi markadan geldi?

Back