Dudak Makyajı Avon ultra color rich mega impact ruj tavsiye eder misiniz?

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

asdfgh789

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
785
2
mrh arkadaslar avonn son katalogunda bu ruj indirimde siparis vermeyi düsünüyorum ama hem renk konusunda (fusia,pembe,kırmızı)hemde kalıcı olup olmadıgı konusunda karrsızım ben gül kurusu tonlarında düsünüyorum kullann arkadaslar memnunmusunuz :26:

Son düzenleme:
mrh arkadaslar avonn son katalogunda bu ruj indirimde siparis vermeyi düsünüyorum ama hem renk konusunda (fusia,pembe,kırmızı)hemde kalıcı olup olmadıgı konusunda karrsızım ben gül kurusu tonlarında düsünüyorum kullann arkadaslar memnunmusunuz :26:

bu serının personıfıed plıum ve charged cherry guzelmıs ben sıparıs verdım pınk pop ta guzel gıbı ama ona cesaret edemedım ama fıyat cok uygun kacırmamak lazım avonun rujları guzel oluyor bırde red kıss var oda cok guzel tavsıye edrım...

sen hangı renklerını kullanmıstın nasıl mparlakmı durusu matmı yada avondan baska onerebılecegın ruj ve renk varmı...

mega impact kalıcı değil kahve tonunu almıştım hiç kullanamadım
color trend kalıcı vino disco süper ametist güzel ve de kalıcı
bir de sparkling peach hoş ve kalıcı
twinkle pink de aldım ama rengi bana pek uymadı pembe tonunda açık pembe idare eder

bu serının personıfıed plıum ve charged cherry guzelmıs ben sıparıs verdım pınk pop ta guzel gıbı ama ona cesaret edemedım ama fıyat cok uygun kacırmamak lazım avonun rujları guzel oluyor bırde red kıss var oda cok guzel tavsıye edrım...

pink pop almıştım bende parlatıcı gibi oluyor hiç hoş değil çok pırıltılı kullanmadım hiç

X