Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dudak MakyajıAvon ultra color rich mega impact ruj tavsiye eder misiniz?
mrh arkadaslar avonn son katalogunda bu ruj indirimde siparis vermeyi düsünüyorum ama hem renk konusunda (fusia,pembe,kırmızı)hemde kalıcı olup olmadıgı konusunda karrsızım ben gül kurusu tonlarında düsünüyorum kullann arkadaslar memnunmusunuz :26:
mrh arkadaslar avonn son katalogunda bu ruj indirimde siparis vermeyi düsünüyorum ama hem renk konusunda (fusia,pembe,kırmızı)hemde kalıcı olup olmadıgı konusunda karrsızım ben gül kurusu tonlarında düsünüyorum kullann arkadaslar memnunmusunuz :26:
bu serının personıfıed plıum ve charged cherry guzelmıs ben sıparıs verdım pınk pop ta guzel gıbı ama ona cesaret edemedım ama fıyat cok uygun kacırmamak lazım avonun rujları guzel oluyor bırde red kıss var oda cok guzel tavsıye edrım...
mega impact kalıcı değil kahve tonunu almıştım hiç kullanamadım color trend kalıcı vino disco süper ametist güzel ve de kalıcı bir de sparkling peach hoş ve kalıcı twinkle pink de aldım ama rengi bana pek uymadı pembe tonunda açık pembe idare eder
bu serının personıfıed plıum ve charged cherry guzelmıs ben sıparıs verdım pınk pop ta guzel gıbı ama ona cesaret edemedım ama fıyat cok uygun kacırmamak lazım avonun rujları guzel oluyor bırde red kıss var oda cok guzel tavsıye edrım...