işinize karışmak gibi olmasın ama arkadaşlar avonun hiçbir ürününü tavsiye etmiorum ben çok ürününü kullandım ama büyük hataymış yüzüme kullandığım bütün ürünleri sivilce yaptı geçirene kadar canım çıktı... bronzlaştırıcısını aldım leke yaptı aman haaa sakın arkadaşlar size tavsiyem kullanmayın...
işinize karışmak gibi olmasın ama arkadaşlar avonun hiçbir ürününü tavsiye etmiorum ben çok ürününü kullandım ama büyük hataymış yüzüme kullandığım bütün ürünleri sivilce yaptı geçirene kadar canım çıktı... bronzlaştırıcısını aldım leke yaptı aman haaa sakın arkadaşlar size tavsiyem kullanmayın...
kesinlikle katılıyorum hangi ürününü kullandıysam yüzüme zarar verdi keza arkadaşlarımda da aynı sorunlar oldu,işe yarayan ürünleride bir süre sonra bırakınca eskisinden daha kötü hale geliyo
duyduğuma göre baya iyiymiş sizden kullanan var mıben sipariş verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?