Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Avon transparan fondöten

babykuzum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
444
0
arkadaşlar avon transparan fondöten kullanan varmı.kullananlar çok memnun bu ayda indirimde.tek başına ve fondöten altı kullananlar varmış

arkadaşlar avon transparan fondöten kullanan varmı.kullananlar çok memnun bu ayda indirimde.tek başına ve fondöten altı kullananlar varmış

fondöteni bitmiş bir avon temsilcisi olarak bu sorunun cevabını bende merak ediyorum canlar :kedi:

ben aldım hiçbir işe yaramaz kapatıcılık açısından yüzünüze ne renk veriyor ne de bir şey kapatıyor ancak fondötenin kolay sürülmesini sağlıyor cildinizde pürüz varsa onu gideriyor. ama tek başına sürüp de çıkamazsınız yani yüzünüzde fark yaratmaz. yağlı oluyor her elinizi attığınızda. belki üstüne pudra sürseniz işe yarar mı bilmiyorum ama

ben aldım hiçbir işe yaramaz kapatıcılık açısından yüzünüze ne renk veriyor ne de bir şey kapatıyor ancak fondötenin kolay sürülmesini sağlıyor cildinizde pürüz varsa onu gideriyor. ama tek başına sürüp de çıkamazsınız yani yüzünüzde fark yaratmaz. yağlı oluyor her elinizi attığınızda. belki üstüne pudra sürseniz işe yarar mı bilmiyorum ama

adı üstünde şekerim transparan ciltte ne varsa gösterio kaydirigubbakcemile3

zaten en çok fondöten altı kullanıolarmış çokda güzel oluomuş alıcam ben çok merak ettim

arkadaşlar bugün elime ulaştı tranparan fondöten eğer yüzüme fondöten sürmiim ama güzel dursun cildim diosanız yada fondöten altı olara daha süper bişi.fondöten bazı niyetine aldım ben.krem gibi aynı rengi ve kıvamı

ben arada kullanıyorum verdiği silikon kokusu çok kötü, bıraktığı his değişik. tek başına kullanmıyorum çünkü bir fark yaratmıyor ama önemli bir işim varsa fondöten altına kullanıyorum parlamayı önlemeye yardımcı, ama genel kanaati sorarsanız çok da gerekli değil

bende aldım kokusu iğrenç ilk sürdüğümde ne gibi faydası olduğunu anlamadım yüzümde bi değişiklik olmadı hatta sürmeden önce nemlendiricim vardı yüzümde kir gibi soydu resmen yüzümü sanırım o şekilde kullanamıoruz ben anlamadım anlayan varsa anlatsın lütfen :KK43:((

bende aldım kokusu iğrenç ilk sürdüğümde ne gibi faydası olduğunu anlamadım yüzümde bi değişiklik olmadı hatta sürmeden önce nemlendiricim vardı yüzümde kir gibi soydu resmen yüzümü sanırım o şekilde kullanamıoruz ben anlamadım anlayan varsa anlatsın lütfen :KK43:((

evet nemlendiricimi benim de kaldırmıştı, o yüzden altına nemlendirici sürmeden kullanıyorum. çok da lazımlı bir ürün değil bence, makyajımın çok uzun süre dayanması gerektiğinde kullanıyorum sadece, her gün kullanımda sivilce yapabilir gibime geliyor

evet bitanem bencede gerekli bir ürün değilmiş keşke onu alıcağıma minarelli fondeteni alsaymışım bi de ben gözümde bayağı büyütmüştüm tek başına harikalar yaratacak sanmıştım neyse ya seninde önerinle bende öle yapayım bi nevi baz gibi kullanıcaz artık tşk canım öptümmmopuyorumnanaktan

bende aldım.ama benim cildim çok yağlı.benim için harikalar yarattı :dance: o yağlı parlak görüntüyü tamamen yok etti.bütün gün tertemiz birgörüntü sağladı.üzerine hafif bi pudrayla kapatıcı etkiyi de sağladım :teytey:

geçenlerde denedim bi kapatıcılığı yok :umursamaz:
ama normal fondotenin altına sürüldüğünde sürüş kolaylığı sağlayabilir :CüvCüv:

az önce siparişim elime gecti almanızı kesinlikle tavsiye etmem hiçbir işe yaramıo istedigin kadar sür üstüne fondoten ws de sürsen kesinlikle kendi basına gereksiz bir ürün ...

Ben aldım. Sürdüm yüzüme, nemlendirici krem sürsem daha iyiydi yani. Ne bi kapatıcılığı var, ne bi renk verdi. Öyle nemlendirici niyetine pudranın altına sürüyorum. Boşuna almayın bence.

X