arkadaşlar bende temsilci olmak istiyorum ama çekiniyorum başarabilirmiyim diye.ben sadece kendim ve çok yakın çevrem için başlamak istiyorum başkalarına satış yapmıcam.
sizden öğrenmek istediğim kargo ücreti hakkında bir bilginiz var mı sizce sadece kendim için girmelimiyim bu işe çünkü bi başkası ile uğraşmak zor geliyo kimi zaman istediklerimi çok geç verebiliyorlar?
bana bu konuda yardımcı olursanız çok seviinirim bilmeden bir işe girerek pişman olmak istemiyorum..
benim niyetimde öyleydi ama ilk siparişden itibaren her kampanya 500 tl altı sipariş girmedim nerdeyse 750 tl yi de bulduğu oldu bazı kampanyalar kendim ucuza alıyorum-satıyorum-kazanıyorum hiç korkma..eve ürün yığma başka korkulacak bi tarafı yokkk
kargo ücretine gelince en az75 tl lik sipariş vermelisin yoksa 7,5 tl kargo ücreti olur.3 kampanya boyunca sipariş girmezsen de üyeliğin sonlanır..beğenilmeyen bi ürün olduğunda da iade edbilme şansın varr..
sadece kendin için bile girmen karlı,3 ay boyunca 75 tl lik sipariş girmek zor olmaz herhalde ama bir de etrafına bikaç satış yapsan hem hediyelerinden kazanırsın hem para...düşün bakalım kolay gelsin:1hug:
Kimse avon temsilciliği yapmıyor mu lütfen biribana yardımcı olsun
Avon temsilcisi arkadaşlar. Ben bu yıl 3. katalogda üye oldum Avona. Çok eğlenceli bir uğraş. Güzel olmak isteyenlere makyaj malzemesi satmak oldukça mutlu ediyor beni.Sizlere bir sorum olacak. Bu işe adım attığımda temsilci fiyatıyla çevremdekilere ürün vermek zorunda kaldım yani söz verdiğim için fakat şimdi toparlayamıyorum yani hala temsilci fiyatıyla ürün verebiliyorum. Aksi halde insanlar hiçbişey almıyor. Yine temsilci fiyatıyla vermek isterim ama insan emeğinin biraz da olsun karşılığını almayı istiyor. Sizce ne yapmalıyım. Geri dönüş zor mu dersiniz?:1no2:
ben de olmak istiyorum umarım güzel olur herşey,ben bişe merak ediorum mesela bi parfüm 60 tl temsilciye ne kadar fiyatla gelio ne kadar kar edilebilio bi parfümden?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?