Merhaba daha yenı temsılcı oldum ama cok pişmanım avon insanları çok güzel kandırıyo K-14 katoloğundan 2 kez sipariş vermiştim 23 aralıkta 250 TL'sipariş tekrar verirsem lacroix parfüm seti hediye diye avon dan SMS geldi 26 aralıkta 264 TL'lik sipariş verdim bugün faturam işlenmiş baktığımda sipariş ettiğim parfümlerin hepsi gönderilemeyen ürünlerde duruyordu ve bunlar 3 al1 öde kampanyalı ürünler doğal olarak siparişim 127 TL'ye düşürülmüş normalde stokta olmayan gönderilemeyen ürünler yinede faturada işlenir bir sonraki siparişte gönderilirdi ama avon parfümleri faturamda yok saymayı tercih etmiş çünkü bu sayede hem ben 250 TL'ye parfüm seti hakkımı kaybetmiş oldum hem de onlar sanırım 3 parfüm den alacağı parayı bundan sonra 1 tanesinden alırım mantığıyla beni mağdur etti bu konuda ne yapabılırım ben sonuna kadar hakkımı arıycam
ıyıkı yazıımıssınız sağolun benımde bır arkadas yapacaktıı ıhtıyacıda vaerTeşekkür ederim ama şuanda düşünmüyorum çünkü yeterince sinirlerim bozuldu avonun saçmalıkları yüzünden belki daha sonra ama şuanda bu tarz bir işe daha girmek açıkçası hiç içimden gelmiyo.
aynı şeyleri bende yaşadım hemen hemen canım okadar sinir bozucu bir durumki.bende fırsat bröşüründen işi parfüm sipariş ettim total sipariş tutarım 95 tl yi geçmişti ama kargo bir geliyorki parfümler satıştan kaldırılmış güya ölyle olunca siparişim 76 tl ye düştü ve 9.50 tl kargo ücreti aldılar ve hiçbirşekilde bişey iddia edemiyprum hiçbir hak tanımıyorlar.Merhaba daha yenı temsılcı oldum ama cok pişmanım avon insanları çok güzel kandırıyo K-14 katoloğundan 2 kez sipariş vermiştim 23 aralıkta 250 TL'sipariş tekrar verirsem lacroix parfüm seti hediye diye avon dan SMS geldi 26 aralıkta 264 TL'lik sipariş verdim bugün faturam işlenmiş baktığımda sipariş ettiğim parfümlerin hepsi gönderilemeyen ürünlerde duruyordu ve bunlar 3 al1 öde kampanyalı ürünler doğal olarak siparişim 127 TL'ye düşürülmüş normalde stokta olmayan gönderilemeyen ürünler yinede faturada işlenir bir sonraki siparişte gönderilirdi ama avon parfümleri faturamda yok saymayı tercih etmiş çünkü bu sayede hem ben 250 TL'ye parfüm seti hakkımı kaybetmiş oldum hem de onlar sanırım 3 parfüm den alacağı parayı bundan sonra 1 tanesinden alırım mantığıyla beni mağdur etti bu konuda ne yapabılırım ben sonuna kadar hakkımı arıycam
aynı şeyleri bende yaşadım hemen hemen canım okadar sinir bozucu bir durumki.bende fırsat bröşüründen işi parfüm sipariş ettim total sipariş tutarım 95 tl yi geçmişti ama kargo bir geliyorki parfümler satıştan kaldırılmış güya ölyle olunca siparişim 76 tl ye düştü ve 9.50 tl kargo ücreti aldılar ve hiçbirşekilde bişey iddia edemiyprum hiçbir hak tanımıyorlar.
Evet bana da gcen gun mesaj atmislar 8tl yi hesabiniza yatirdik diye canim sasirdim bendeBu ay aynısı bana oldu ve kargo parasını iade ettiler hesabima gorustunuz mu avonla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?