Avon temsilcisi olanlar sizce ne yapmalıyım..

sinem_ege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
157
0
46
İzmir
Merhaba daha yenı temsılcı oldum ama cok pişmanım avon insanları çok güzel kandırıyo K-14 katoloğundan 2 kez sipariş vermiştim 23 aralıkta 250 TL'sipariş tekrar verirsem lacroix parfüm seti hediye diye avon dan SMS geldi 26 aralıkta 264 TL'lik sipariş verdim bugün faturam işlenmiş baktığımda sipariş ettiğim parfümlerin hepsi gönderilemeyen ürünlerde duruyordu ve bunlar 3 al1 öde kampanyalı ürünler doğal olarak siparişim 127 TL'ye düşürülmüş normalde stokta olmayan gönderilemeyen ürünler yinede faturada işlenir bir sonraki siparişte gönderilirdi ama avon parfümleri faturamda yok saymayı tercih etmiş çünkü bu sayede hem ben 250 TL'ye parfüm seti hakkımı kaybetmiş oldum hem de onlar sanırım 3 parfüm den alacağı parayı bundan sonra 1 tanesinden alırım mantığıyla beni mağdur etti bu konuda ne yapabılırım ben sonuna kadar hakkımı arıycam

Aradım bugün parfümler birdahaki siparişle gönderilecekmiş ama 250tl olmayan urunler sayesınde dustugunden hakkımı kaybetmısım eger gercek bır kampanya olsaydı bu stoktan kaynaklı sorun ıcın ben hakkımı kaybetmezdım herturlu gonderırlerdı bundan oncekı sıparıslerde bır tane stok sorunu olmadı bunda 4 tane urunde ellerınde yok tesadufmu bu!!! 250 tl sıparıs veren ınsanlara 5 -10 tllık urun için yok derler hakkını kaybettırırler ne kadar güzel kampanyadır bu böyle insanları çok güzel kandırıyorsunuz bravo size...

Merhaba sevgili Sinem ben huncalife satış temsilcisiyim; öncelikle avon dan uzak durmanı tavsiye ederim çünkü tüm ürünlerinde kansorejen kimyasallar içeriyor kötülemek değil sadece bilgilendirmek istedim ayrıca sistem olarak kişiye kazanç sağlamak yerine üst sponsorların daha da büyümesini sağlıyor ben bir buçuk ay önce başladım bu işe ve şimdi 500 tl prim alıyorum ay sonu itibari ile senide bu kazançlı sistemde görmek isterim hem Türk malı hem doğal ve ekolojik hemde kazançlı lütfen değerlendir beraber çalışmayı ve sanada kazandırmayı çok isterim

Teşekkür ederim ama şuanda düşünmüyorum çünkü yeterince sinirlerim bozuldu avonun saçmalıkları yüzünden belki daha sonra ama şuanda bu tarz bir işe daha girmek açıkçası hiç içimden gelmiyo.

ıyıkı yazıımıssınız sağolun benımde bır arkadas yapacaktıı ıhtıyacıda vaer

aynı şeyleri bende yaşadım hemen hemen canım okadar sinir bozucu bir durumki.bende fırsat bröşüründen işi parfüm sipariş ettim total sipariş tutarım 95 tl yi geçmişti ama kargo bir geliyorki parfümler satıştan kaldırılmış güya ölyle olunca siparişim 76 tl ye düştü ve 9.50 tl kargo ücreti aldılar ve hiçbirşekilde bişey iddia edemiyprum hiçbir hak tanımıyorlar.

tam 15 yıllık oriflame üyesiyim hiç bi hak ettiğimiz şeyde sıkıntı yaşamayız.. sipariş verirken neyin ne olduğunu görürsün sonradan bi değişiklik olmaz zaten 140 liralık satışta yani 100 puanda set halinde parfüm setleri krem setleri poromosyonlu gelir.. en ufak sorundada liderin hemen ilgilenir.... hiç sıkıntısız 30 gün içindede istediğimizi iade ederiz.. bir ürün bile sipariş etsek kargo sıfırlama ürünü ekler kargo ödemeyiz

Bu ay aynısı bana oldu ve kargo parasını iade ettiler hesabima gorustunuz mu avonla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…