Merhaba arkadaşlar kardeşim avon temsilcisi olmak istiyo nasıl yapacağız.internetten başvuru yolladık hala ses soluk yok anlamadım..yardım edermisiniz...
bende çok aktif olmasada avon temsilcisiyim. kendi ihtiyaçlarımı ve yakınlarımınkini falan karşılıyorum.işten pek vakit kalmıyor. üyelik için herhangi bir avon temsilcisi tavsiye yapabilir. bunun içinde isim ve iletişim bilgileriniz gerekli. isterseniz özelime gönderebilirsiniz. yardımcı olurum.
bende çok aktif olmasada avon temsilcisiyim. kendi ihtiyaçlarımı ve yakınlarımınkini falan karşılıyorum.işten pek vakit kalmıyor. üyelik için herhangi bir avon temsilcisi tavsiye yapabilir. bunun içinde isim ve iletişim bilgileriniz gerekli. isterseniz özelime gönderebilirsiniz. yardımcı olurum.
kargo ücreti o ayki verilen siparişe göre ücretsiz olabilir canım yada farklı programları var bunların ama temsilcilerin bunları paylaşması yasak diye biliyorum.bende temsilciyim telefon numarasına ulaşabilirsin internet sitesinden arayıp sor bence neden böyle oldu diye