AVON TEMSİLCİLERİ BAKIN LÜTFEN....( nasıl temsilci olabilirim)

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
158
35
Samsun
Merhaba arkadaşlar kardeşim avon temsilcisi olmak istiyo nasıl yapacağız.internetten başvuru yolladık hala ses soluk yok anlamadım..yardım edermisiniz...

bende çok aktif olmasada avon temsilcisiyim. kendi ihtiyaçlarımı ve yakınlarımınkini falan karşılıyorum.işten pek vakit kalmıyor. üyelik için herhangi bir avon temsilcisi tavsiye yapabilir. bunun içinde isim ve iletişim bilgileriniz gerekli. isterseniz özelime gönderebilirsiniz. yardımcı olurum.

bende çok aktif olmasada avon temsilcisiyim. kendi ihtiyaçlarımı ve yakınlarımınkini falan karşılıyorum.işten pek vakit kalmıyor. üyelik için herhangi bir avon temsilcisi tavsiye yapabilir. bunun içinde isim ve iletişim bilgileriniz gerekli. isterseniz özelime gönderebilirsiniz. yardımcı olurum.

bişey daha soracağım kargo ücreti ne kadar oluyo canım

bişey daha soracağım kargo ücreti ne kadar oluyo canım

kargo ücreti o ayki verilen siparişe göre ücretsiz olabilir canım yada farklı programları var bunların ama temsilcilerin bunları paylaşması yasak diye biliyorum.bende temsilciyim telefon numarasına ulaşabilirsin internet sitesinden arayıp sor bence neden böyle oldu diye

75 tl altındaki siparişler için kargo ücreti var diye belirtmiştim ben arkadaşa daha öncesinden.75 tl üzerine yok.

(0212) 473 11 11

Ücretsiz Danışma Hattı:
Telefon: 0 800 211 44 80

burdan arayıp neden güncellenmedi üyeliğim diye danışabilirsin

Back