• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon Tahitian kullanmış olanlar yardımınıza ihtiyacım var.

passion33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
5
0
1
29
Merhaba,

Ben bundan yıllaaar yıllaaar önce arkadaşımda gördüğüm bu Avon Tahitian parfümüne aşık oldum. :KK36:Fakat ne yazık ki sipariş edeceğim zaman ya stokta yoktu ya da benim param yoktu. Param olduğu zaman ise duydum ki Avon bunu üretimden kaldırmış. Nasıl bir hayal kırıklığı yaşadığımı anlatamam, yıllardır her parfüm aldığımda bu parfümü hatırlar hüzünlenirim.

Daha önce Tahitian kullanan varsa veya yurt dışından parfüm sipariş eden varsa bir kaç sorum olacak.

1. Tahitian'a çoook benzer bir parfüm biliyor musunuz ? Benimle paylaşır mısınız ?
Parfüm içeriği ; Sıklamenin üzerindeki ciğ tanelerinin ferahlığı ve tazeliği ile başlayan bir koku...Işıltı saçan zencefil, Tahiti çiçekleri ve suyun saflığını taşıyan yasemin enfes tropikal bir buket oluşturarak, tatlı hindistan cevizi özü ile birlikte parfümün kalbini yaratıyor. Beyaz misk esintisi ile devam eden parfüm hindistan cevizinin son dokunuşu ile tamamlanıyor.
2. Avonun UK sitesine girdiğimde bu parfümü sipariş etmeye devam ediyorum fakat ülke kısmında İngiltere yazıyor, değiştiremiyorum. Nasıl sipariş edebilirim bu parfümü ?

Yardımlarınızı bekliyorum :KK75:

aynı şekilde bende ulaşmaya çalışıyorum. yurdışında olan ve gönderebilicekk kimse yokmu. satıştan kalktı diyor ama yabancı sitesinde hala stokta görünüyor. çıldırıcam bulamıyorum bu parfümü. Hatta aynı ayarda fiji paradise diye bir parfüm daha varmış oda yok artık.

Son düzenleme:
Ben de aynı dertten muzdaribim. 2008 yazında kullanmıştım bu parfümü, hiç unutmuyorum. Şişesi duruyor, hatta hala kokuyor şişe. Sonra üretimini durdurdular, 1-2 kez gittigidiyor'dan aldım, sonra tabi orada da bitti. Kendisine ya da çok benzerine ulaşmak istiyorum, bir fikri olan varsa çok sevinirim. :(

Back