- 21 Eylül 2011
- 117
- 5
- Konu Sahibi Catherinezetajones
kızlar maybelline falsies kullanıyorum pembe olandan. şimdi de bu avondaki 3 aşamalı rimelden almayı dusunuyorum kullananlar varsa yorumlarını yazabilir mii teşekkürler şimdidenn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar maybelline falsies kullanıyorum pembe olandan. şimdi de bu avondaki 3 aşamalı rimelden almayı dusunuyorum kullananlar varsa yorumlarını yazabilir mii teşekkürler şimdidenn
aşamalar arasında belirgin fark yok, bence üç aşamalı yapmaları gereksiz olmuş,ben hep 3 de kullandım,onu alacağına daha güzel rimel alabilirsin,şahsen ben tavsiye etmiyorum
Canım Avon'un bu rimelini kullananlar çok memnun.
Çevremden biliyorum.
Ama alıcağın rimeli kirpik şekline göre seçmelisin.
Kirpiklerin çok uzun ve gürse Spectra Lashı tavsiye etmem o zaman kirpiklerin kaşa kadar giriyor ve hoş bir görüntü oluşturmuyor.
Kısa ve az kirpiklere sahipsen bu rimeli kullan.
tesekkurler canım kirpiklerim cok kısa degil orta uzunlukta ama seyrek. Ayrıca kıvrık degil. Su an maybelline falsies black drama kullanıyorum pembe olandan. Bitmek uzere. Bunu da ovmusler bir sorayim dedim
Maybellinin son çıkan rimelini al derim, o çok güzel.
canım bahsettigin rimel one by one mi yani kırmızı kutulu olan mı
canım bahsettigin rimel one by one mi yani kırmızı kutulu olan mı
bence avonun en kötü rimeli . kirpklerimi topak topak yaptı. ve çvremdeki çoğu kişi benimle aynı fikirde :) almamanı tavsiye ediyorum ben canım ama sen bilirsin tabi belki senin hoşuna gider.
Merhaba hanımlar ben aranızda yeni sayılırım tesadüfen topiğinizi okudum bende bildiklerimi sizlerle paylaşmak istedim. Kirpiklerim normalde hiç rimelsizken bile son derece uzun gür ve kıvrık olmasına rağmen ben genellikle kirpiklerini dahada abartılı gösterecek rimeller kullanmaktan hoşlanıyorum. Bu neenle denemediğim marka kalmadı. Avon da denedim spectra lash gerçektende 1. ve 3. kademesinde farklılık göstermeyen uzatma ve hacimlendirme kapasitesi 10 üzerinden ancak 5 puan alabilecek bir rimel ancak dokusu yumuşak ve kirpikleri sertleştirmiyor. Maybelline one by one ise geçen hafta aldım uzatıyor tek tek ayırıyor fakat kirpikleri çok sertleştiriyor ve kat kat üst üste sürmeye kalkarsanız kötü bir görüntü oluşturuyor. Ayrıca benim kirpiklerinde biraz dökülme yaptı ama böyle şeyler kişiseldir bende yaptı diye sizde de yapacak anlamı taşımıyor. Kişisel tavsiyelerim 1. Max factor false lash effect 2. yves saint laurent. Bunlar tuzlu gelebilir ama kullandığım en başarılı iki rimel. Tavsiye ederim.
kızlar bu kampanyada indirimdeydi cevremdekıler cok ovdu kırpıklerı gercekten guzel duruyordu bende sıparıs ettımm denıycem bakalım nasıl olacak yorum yazarım buraya
evet bu ay kampanyadaydı bende sipariş ettim çok merak ediyorumm , gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum