• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avon sensuelle edp

lychee

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
2
0
16
İstanbul
kızlaaar avonun yeni parfümü sensuelle edp deneyen bilen alıp kullanmaya başlayan varmı aranızda?? :) ben testerdan denedim ve çok beğendim yalnız kalıcılığı beni biraz şüpheye düşürdü 1 saat sonra kokudan eser kalmadı bileğimde. alıp kullanan varsa yardımcı olsun lütfen ilk izlenimler neler merak ettim

Ben kullanıyorum.Çok yoğun bi çiçek kokusu başka şekilde tarif edemiyorum.Ama kalıcılık maalesef bekleme hiç kalmıyo.Kalsın diye çok sıkıyosun o da kötü kokuyo bu sefer.Her türlü uçuyo yani.Çiçek kokularını seviyosan beğenirsin bence.Ama parfümü ne ara aldım ne ara bitti anlamazsın.Benim yarıya indi mesela çok olmadı alalı

Son düzenleme:
kremiyle beraber kullanırsanız kalıcılığı artıyor bılmıyorum benım tenıme çok iyi gitti ben beğendim..

bu kampanyada vücut losyonu da hediye geliyo sanırım.alıp bi deniyim o zaman ..evet çiçek kokuları tercihimdir genelde bununda hafif bi kokusu var gibi geldi bana.kalıcı olmazsa da saklar yazın kullanırım artık :)

bu kampanyada vücut losyonu da hediye geliyo sanırım.alıp bi deniyim o zaman ..evet çiçek kokuları tercihimdir genelde bununda hafif bi kokusu var gibi geldi bana.kalıcı olmazsa da saklar yazın kullanırım artık :)

dün öğlen 11 12 gibi bileğime kremiyle beraber kullanmışdım şuanda azda olsa kokusu geliyor :)yazın daha iyi olur bende yaz için aldım :)

evet yazın daha uzun süre gider.ya da benim burnum alışıyo almıyorum koku bilmiyorum :D ama güzel koku al dene

çok ilginç bir koku bence bu :)
basit ama koklamaktan vazgeçemediğiniz,benim için öyle oldu en azından :)
pudramsı ve çiçeksi bir koku
ilk notası bergamot sonrasında gardenya ve kaşmir ağacı bitişli o.o yani dediğim gibi basit 3 notadan oluşuyor sadece
aynı zamanda odunsu bir koku ama kesinlikle ağır değil :)
sürdükten sonra 1 dakika bekleyin ben işte o zaman çok hoş birşeye döndüğünü hissediyorum.
hediye edilirse kullanabileceğim bir koku ve tam bir ilkbahar kokusu ,yaza kesinlikle yakışacağını düşünmüyorum ama tabi bunların hepsi benim fikirlerim ^^

DÜN AKŞAM GELDİ HİÇ DEMEDEN ALDIM AMA BAYILDIM.Yazı sıcak havalarda vücüt ısısıyla beraber daha kalıcı olacığını düşünüyorum. SABAH evden çıkarken 3 fıs sıktım boyun bölgeme enseme losyon sürmeden ancak birileriyle opüşecek kadar yakın temasta bulunursan alabilirler kokuyuşuanda ... yani losyonuyla yada varsa deodorantıyla kullanılması gerekn gün içindede bir defa tazelenmeye ihtiyaç duyan çok romantik ve yumuşak bir koku bence tam yaz kokusu ben 2. şişeyi almak için bugün sipariş vericem hazır indirimdeyken :))))

BEN OYLE birileri yanımda otururken buramburam parfum kokanları hiç sevmem minimum düzeyde kokmayı severim. Deodorantı varsa deodorantıyla beraber yoksa losyonuyla kullanısan 5-6 saatte bir tazelersen bence gayet tatminkar kalıcılığı sağlarsın diye düşünüyorum.

EE birasda tarzının hafif olması =fiyatı = yönünden iyi performansı var .

bende çekinerek aldım ama beğendim hatta kalıcılıgı beni şaşırttı diyebilirim. biraz yumoşumsu kokuyor

Back