avon secret fantasy parfümünü kullanan

kokusu çok güzel ama hiç mi hiç kalıcı değil sürdüğün an dan itibaren en fazla 5 dk duruyodur kokusu

kokusu hoşuma gitmişti ama kalıcı değilmiş bende almayı düşünüyordum :2:

yok ya.. ben kullandım kalıcı. en azından benim hırkam 3 gündür kokuyo hala. ama bir zaman sonra bayıyo kokusu. şekerli olduğu için ağır gibi ama far away gibi değil tabii.

ben aldım bu parfümü ama hiç memnun kalmadım.çok itici bi kokusu var meyveli tamam ama acı meyveli gibi değişik bi koku çok bayıcı :sinifsinif:

katılıyorum bnde beğenmedim ağır bi kokusu var ama herkesin zevki farklı tabi testerından fln koklayıpta almanızı öneririm

hem kalıcı değil hem de çok şekerli. ayrıyetten de çok az. erkeklerin hiç mi hiç hoşuna gitmiyor bu koku nedense. arkadaşım kullanıyordu ve bende sıkmıştım. kokuyu duyan tüm erkekler yüzlerini ekşitti

Daha ilk çıktığında sipariş vermiştim iyi ki vermişim hem çok kalıcı hem de
çok hoş kokuyor.Şimdi de iki tane sipariş verdim sevgilim çok beğendi
kokusunu,tenine de çok yakışmış dedi.3 gün falan mis gibi kokuyordu
tişörtümTam sarışın ve beyaz tenliler için üretilmiş bir parfüm,meyveli-şekerli...
Bütün kızlar sordu parfümümün ismini onlar da sipariş verdi

Erkekler beğenmiyor fln denmiş ama... Bende çok beğenerek almamıştım parfümü... Yalnız 2 ayrı erkek parfümümü çok beğenip bi de üstüne markasını sorunca şuan fiyatı da uygunken 2 tane daha sipariş vericem o gazla... Aşırı iltifat aldım parfümüme bu ara oysa ben onu değer vermeden sürüyordum... =) Kalıcı değil denmiş, bence kalıcılığı da fena değil... Çok aşırı kalıcı olmasa da idare eder...

Bu parfümü arkadaşım kullanıyor çok güzel kokuyor şekerli bir koku ama pek kalıcı değil bu yüzden çabuk bitiyor

kızlar merhaba,
avondan
2 adet gül kokulu rool-on
wish of happines 50 ml
herve leger edp (3 lü set-duş jeli ve kremi de var)
secret fantasy edt
ıce sheers 50 ml.
3 aşamalı rimel
bir de taşlı gümüş renkli bir saat

bunların hepsine 92 tl. verdim. sizce uygun almış mıyım yoksa daha da uygunu var mıdır? gerçi olan oldu ama...

hayatımda gördüğüm en iğrenç parfüm kokusu midemi bulandırıyor verdiğim paraya acıyorum valla

Benimde hoşuma gitmedi açıkçası çok fazla şekerli bir kokusu var .İçini bayıyo aldığımda tek bi kere koluma sıktım sonra bidaha elime bile almadım . Ama şekerli kokuları sevenler için ideal :)

Çok tatlı,çok şekerli bir koku.Bir daha asla kullanmayacağım parfumler arasında.İlk sıktığında hoş koksada sonradan çok bayıcı bir koku çıkıyor ortada.Hele yaz aylarında kullanılmamasını şiddetle tavsiye ediyorum!...

berbat, mide bulandırıcı.. kalıcı değil, çok şekerli, fiyatı en fazla 5-8 lira olmalıydı :) yine de hoşlananlar olabilir ama şişesi falan tatlı yapılmış, kolleksiyona katabilirsiniz ..
ya da küçük süslü kız kuzenlerniz varsa onlara verebilirsiniz, oda parfümü de olur..

reçel gibi reçel şişesini o yüzden süslü püslü yapmışlar , kanıp da almayın meyve salatası gibi kokuyo benden söylemesi , çok bayık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…