Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet kızlar ben aldım parfümü, çok güzel bence şekerli meyve kokusu sevenlere tavsiye ederim, bana biraz böğürtlen reçeli gibi geliyor kokusu, yalnız çok kalıcı değil. 2-3 saatte bi tazelemek gerekiyor
bana tresterdan denetti arkas begendm 1 tane sipariş ettim, ama yeni cıkan adını unuttum bandaj vs bişiler yazıyordu katalogta ondanda aldım o baya kalıcı oneririm. aldığım kız avon urunleri katalog fiyatındna %15-20 civarı daha ucuz satıyor , isteyen msj atsın iletişim bilgilerini vereym
arkadaşlar ben henüz kullanmadım ama kuzenim aldı harika bir koku memnun kalırsınızzz bencee bende almayı düşünüyorumm kokusuna hasta oldumm :icecream:
bence kokuda yaseminden eser yok =) bildigin meyve reçeli yanimdaki arkadasa koklattim oda zevkine guvendigim bir erkek arkadasimdir alma sakin dedi =)