• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avon secret fantasy parfümünü kullanan

Evet kızlar ben aldım parfümü, çok güzel bence şekerli meyve kokusu sevenlere tavsiye ederim, bana biraz böğürtlen reçeli gibi geliyor kokusu, yalnız çok kalıcı değil. 2-3 saatte bi tazelemek gerekiyor

bana tresterdan denetti arkas begendm 1 tane sipariş ettim, ama yeni cıkan adını unuttum bandaj vs bişiler yazıyordu katalogta ondanda aldım o baya kalıcı oneririm. aldığım kız avon urunleri katalog fiyatındna %15-20 civarı daha ucuz satıyor , isteyen msj atsın iletişim bilgilerini vereym

cnm biz 11,5 tlye veriyoruz secret fantsyi arkadşın sana 11,5 tlye veriyormu :D

amor amor çakması avon parfümü. şişeyi de kokuyu da benzetmeye çalışmışlar ama hoş olmuş. kalıcı değil ama çok tatlı kokusu. ben sevdim.

arkadaşlar ben henüz kullanmadım ama kuzenim aldı harika bir koku memnun kalırsınızzz bencee bende almayı düşünüyorumm kokusuna hasta oldumm :icecream:

malesef çok kalici degil ustelik de tamamen meyve kokuyor =) yani meyveli bi koku degil tamamen meyve kokusu var dus jeli gibi

bende istiyorum bu kokuyu yasemin kokusu gül we sandal ağacı diyor..ama burdakiler meyve kokusu yazmış..kafam karıştı kızlar..

ben aldım bu parfümü ama hiç memnun kalmadım.çok itici bi kokusu var meyveli tamam ama acı meyveli gibi değişik bi koku çok bayıcı :sinifsinif:

fiyatı uıgun geldi aldım ama henüz kullanmadım çilekli gibi geldi bana kokusu ama şişeşi çok şeker:))

bence kokuda yaseminden eser yok =) bildigin meyve reçeli yanimdaki arkadasa koklattim oda zevkine guvendigim bir erkek arkadasimdir alma sakin dedi =)

Back