Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ya kızlar yaa uff bişe dicemmm ...

her ay muayyen günlerimi salak gibi işaretlemeyi unuturum ben :))

sorada hesap yaparım acaba ne zaman olmuştum diye...

püfff kaç kezz paranoya yapıp acaba geçtimiki diye test alıp yaptım 2 gün sora oldum :))

ama yine içime kurt düştü acaba günümmü geçti diyee öff yaa ((

umarım bi an önce olurum

eeee niye kimse bana cevap vermiyor????

canım şuan online olan arkadaşlar bu konuda bişey bilmiyorlar demekki o yüzden vevap verilmemiştir.bilen biri olursa cevaplar.
BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM KIZLAR :) 22 oldum

mutlu yıllar eeeessss...

okumamıştım tatlım önceki sayfaları..nese artık sağlık olsun :) bu arada doğum günün de kutlu olsun..nice yaşlara sevdiklerinle gir inş canm:)

dün saat 3te kuzenime gittim dedim siparsleri 4te girer geri babaneme dönerim diye bi baktım 8 e ertelenmiş .19,56 da siparslerimi yazdım ilk dk gönderirim diye ama k14 katalogu gözükmedi ve sepete k13 fiyatlarıyla atıldı saat 20,08 di oysa iptal etttim tekrar girerim diye ama ne yazıkkı saat 11 e kadar oturdum yok acılmadı.ancak bi ara sepete attım orda bekledi eve geldim 12,40 gibi erkek arkadasıma telefondan sipars girmesini ögrettim fırsat kösesinden falan da baya sey aldık 325.11 tl sipars girmişim ben 75 yapamam bu ay diye üzülüyordum dün deli gibi sipars aldım... ve bütün ürünlerim geliyor stok sorunu yok cok sükür =)=)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…