Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de vanilla berry olanı büyük bir hevesle istettim geldi ama hayal kırıklığına uğradım..çileğe bulanmış vanilya kokusunu buram buram alacağımı umuyordum ama vanilya kokusu sanki hiç yok...meyveli çok sıradan bir koku olmuş. make me wonder kokusuna benziyor gibi...vanilla blossom çilek kokuyormuş da isteteyim mi bilemedim zaten kalıcı da değil ,bir iki saati geçtim on dk durmuyor tenimde
kızlar ben de vanilyalı kokuları sevdiğim için ve de fiyatı da uygun geldiği için üçünden de söyledim. bi de bittikten sonra şişelerini bazen parfüm karıştırmada kullanıyorum da ama nasıl tarif edeyim şimdi ben içlerinde en çok mor kutulu olan vanilla berry i beğendim. çünkü vanilla bean olan (yani kahverengi kutudaki) biraz ağır erkek kokusu gibi geldi bana o yüzden bayan için pek uygun bulmadım. belirgin bi şekilde odunsu bi kokusu var yani.
pembe kutuda olan yani vanilla blossom çilekli pasta gibi kokuyo pasta sevenlere tavsiye edebilirim :87:
ama benim tercihim vanilla berry daha yumuşak bir koku olduğu için :81:
umarım işinize yaramıştır
canımvanilla blossom da aynı onlar gibi cicek kokuyor biraz daaha ben cok begenmedim hicbirini
iyi bari canım ben de onu almaktan vazgeçmiş oldum sipariş edecektim az kalsın :)