Şampuan ve Saç Kremleri Avon şampuanıma bal katayım mı,ne dersiniz?

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
arkadaşlar şampuana bal karıştırılıyo muş benim şampuanım avon naturals çilekli yıkadıktan sonra zor taranıyo kazık gibi oluyo sanki ama hoşuma da gitti dökmüyo saçlarımı diğerleri gibi içinde silikon yok muş diycem içine azıcık badem yağı katsam olurmu bitlenmem dimi tabi balla birlikte :sm_confused:

yokk ben daha katmadım katsam nasıl olur dedim ikisini de ama sağol iyi geliyomuş demekki deneyim ben a.s.

arkadaşım bence avonun sampuanını kullanma. satış temsılcısı arkadaslar kızacaklar sımdı bana ama avon sampuandan sıkayet çok.dıger urunlerıne pek bısey dıyemem.illede avon kullanacaksan kremlı olanları tercıh et,içine vıtamın kır bence.

bende avon satıyorumm Çok üzgünüm çoook klava: şaka şaka önceden satıyodum beceremeyince bıraktım kremli çok şampuan kullandım ama saçlarımı döktüler kremlilerde silikon varmış ya bende bu doğaldır diye aldım güzel aslında kokusuda güzel azcık kazık yapıyodu iştr şimdi bal ve badem yağı kattım bakalım ne olacak yerimseniben

sadece sampuanla yıkayıp çıkıyo musunuz? saclarınızı kremlemiyor musunuz?

sizin saclarınız koyu renk galiba. Hangi vitaminlerin ampullerini kırdıgınızı ogrenebilir miyim? :uhm:

s.a bende kremsiz hacışakir şampuanın içine 1 kaşık bal koydum 3 haftadır yıkıyorum saçLARIMDA qürleşme oldu kabarmayıda aldı ışıl ışıl oldu:tomato:

bilmiyorum ama şaçımda kuruma oldu yumuşamada bi fark olmadı bide daha çok tülerdi ya balı fazla kattım yada benim saçlarıma uygun değil :çok üzgünüm:

şu bal bi benim şaçıma yaramadı gitti klava:

benim sacları kuru olmasına rağmn kurytmadı kremsiz hacışahir içine 1 kaşık bal koydum yumusacık yaptı istersen sende sacını bal ile yıkadıktan sonra menekşe yağı sür sacına 3,5 dk kadar bekler ılık su ile yıka sacını bu sekilde saclarına yüzel qeleblir..s.aŞeniz

ben de bu yıkadığımda balı deneyeceğim. sanki işe yarar gibi geliyor bana.

arkadaşlar avon şampuan kullanıpta menmun kalan varmı sizce ,diğer marketlerdeki kozmetik şampuanlardan ayrımı yoksa aynı içeriktemi..

Avon Advance Techiques 2 in1 sampuandan(yesil,parlak saclar icin) cok memnun kalmistim.Uzun yillar da kullandim.Tavsiye ederim. Kampanyalari takip etmek lazim,sk indirime girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…