avon sağlık bakanlığından onaylı değil mii???

melankolera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
248
3
46
İstanbul
kızlar kozmetikle ilgilenen bi arkadaşım avon sağlık bakanlığından onaylı değil dedi, konuyla ilgili başka bilgisi olan varmı??

sadece tarım bakanlığı onaylı diye biliyorum ben

kullanmayın diyorlar genelde

ya şöyleki ; arkadaşım kozmetik işinde baya uzman çok büyük firmalardan eğitimler alıyor..tek taraflı bi firmaya bağlıda çalışmıyor..yerli yabancı bi çok firmanın ürünleriyle ilgileniyor..bende gördüğü bikaç avon ürününden dolayı neden kullanıyorsunki sağlık bakanlığı onayı bile yok dedi çok şaşırdım hem tam olarak öğreneyim hemde bilmeyenlerde varsa bilgilensin istedim.. sonuçta yüzümüze gözümüze cildimize sürüyor..
ben zaten normaldede avonuda ürünlerinide pek sevmem yani kullandıklarımdan memnun kalmamıştım ama öyle indirimde bişeyler oluncada kendi açgözlülümden dolayı almadanda duramıyorum işte işteboshayallersmile

ben mail atmıştım bir belgeyi yollamıslardı. bildigim kadarıyla onaylı hatta yazıyı forumda paylaşmıştım belki 1 yıl geçmişitr.

avon satışı yapan bi arkadaşıma sordum oda söyledi evt yok dedi..hayret yaaa. bidada kullanmam bişeyini.. zaten pekde kullanmıyordum ama direk yüzümüze gözümüze tenimize sürüyoruz buna sinir oluyorum.. oriflame de öyle bişey varmı acaba bilen varmı? bundan sonra normal piyasadki ürünleri kullnarıım ben ucuz olsun pahalı olsun farketmez avon almıyorum bidaha.. zaten israil ürünümü değilmi oda belli değil kimisi öyle diyor kimisi değil diyor ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…