Saç Rengi ve Saç Boyama avon saç rengi açıcı

brokencorpse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
320
0
116
Diğer
arkadaşlar böyle bir şey varmış ama ben internetten baktım ama bulamadım son 2 kataloğunda da yok .. bilginiz var mı ?kafamçokkarıştı

yazın vardı o canım şimdi kaldırmışlar demekki yaz olunca tekrar koyarlar..
benim bildigim o krem güneşli havada kullanılınca etki yapıyor o yuzden..

şimdi saç rengi açıcı değilde, hata kapatıcı maskara var :) şöle diyim siyah ve kahverengi olarak ıkı maskara var, saç dibin gelmısse gecici çözüm olarak boyuyosun yıkayınca cıkıyo saçından :)

eveett beenn yazzıınn kullaandıımm oo acıcıdaann vee halla gecmediii boyaa gibii kaldıı cookk dogaall duruyoorr ammaa kesinliklee tavsiyee ederiimm sacınızz bnm gibii accııkk kahveysee cookk dogaall duruyoorr herkeess boyanın no suu ne diyorr:))

ne renk oldu saçın canım foto varsa koyar mısın delikafadulden

bende de vardı arkadaşlar üstelik saçım açık-koyu kahve arası bir şeydi..
Çok doğal bir renk yaptı gerçekten..
Amaa.. Önceden yumuşak gibi görünsede çok yaktı saçımı.. Ve dümdüz olan saçlarım kabarmaya başladı.. Boya ondan daha az zarar veriyo..

arkadaşlar böyle bir şey varmış ama ben internetten baktım ama bulamadım son 2 kataloğunda da yok .. bilginiz var mı ?kafamçokkarıştı

merh.bende avon satıyorum,çok güzel bi sey bu ürün,saçını kesinlikle durulamıyorsun,ilk anda açmıyor 2-3 kez yapman lazım daha sonra istersen fön makinasıyla kurutuyorsun daha hızlı sonuç veriyor...gerçi ben sarışınım ama kahverengi saça yaptık,iyi sonuç aldık..

bnm arkadasımda kullandı grçkten saç renginii bayağı açıo ben turuncu saç sevdiğim ve saçlrma kına yaktıığm için kullanmadım amaa istersenn dene koyu saçlrda açıo die duymustum arkdsmn doal saç rengi açık kumraldı bu aradaa:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…