Saç Rengi ve Saç Boyama avon saç açıcı krem

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben denedim gerçekten saç rengimi açtı çok güzel bir renk oldu ..........

Arkadaşlar avonun sarı gölge yapıcı losyonunu kullandım. Saçlarım açık kumral ve röfleli. Denemek için röfle olmayan yerlerde 3-5 gün kullandım sonuç berbat. Sarı ve tonlarını elde edemiyorsunuz maaaalesef, sürdüğüm yerler kızılımsı bakır rengine döndü. Acayip değişik bir renk oldu. Oksijen suyundan pek bir farkı yok gibi. Öyle sarımsı bir renk elde edemiyorsunuz, kızılımtırak turuncu gibi bir renk alıyor, ablam da denedi karamel rengi oldu benden söylemesi.

Son düzenleme:

ürünün fotosu varsa yüklermisin ben bulamıyorum çünkü

katalogtaki ismi tam olarak nedir ?

ya bende kullandım avonu saçlarım kumraldı zaten turuncu sarı arası değişik bir renk oldu herkes çok beğendi ama şu an diplerden geldi ve avon bu ürünü çıkarmıyo artık sanırım kaldım böyle ortada o rengi nasıl elde edicem bilmiyorum

bende kullandım ama artık yok. ürünü nereden ediniceğimi bilmiyorum. gerçi saçım doğal rengine döndü ama elde ettiğim renk çok güzeldi . ürün tekrar çıktı mı acaba???

ben kullandım turuncu gibi yapıyor rengini saçın yıpratıyor

kızlar bunu arkadaşımla birlikte kullanmıştık yazlıkta onunki kestaneydi biraz açtı hoş oldu.benimki boyalı olduğu için hiç işe yaramadı..kolay gelsin....

Bende kullandım benim saçım açık kumral.Kullanmaya başladıktan sonra 2 gün içinde etkisini gördüm turuncumsu bir renk oldu.Ama ben işi biraz abartıp biraz fazla kullandım ve yıpranma oldu ancak işe yaradığı kesin.

arkadaşlar sanırım artık o ürünü çıkarmıyorlar.Kaldırıldı sanırım ama güzel bir üründü.

bu ürünü bende kullandım saçımda yıpranma olmadı. saçım kumral karemele yakın bir renk oldu. ben bir kere sürdüm. arkdaşımın saçları bu ürün sayesinde sapsarı oldu. devamlı sürdüğü için.

ben kullandım. ve çok memnun kaldım. sanırım avon o ürünü üretimden kaldırmış sanırm. bende fellik fellik o ürünü arıyorum, ama bulamıyorum. hiç bir saç boyası avonun bu ürünü kadar doğal yapmamıştı saçımı
bu ürünü nerede bulacağıma dair herhangi bir bilgisi olan var mı

bi arkim vardı onunda saçları koyu kumraldı. aldı peroksiti 1 defada sürdü güneşe çıktı. gerçek sarısın biriyle yan yana durdugunda aralarında 1 ton fark vardı. am hafif turunculuk vardı. 1 kere daha yapsa onun gibi tam dogal sarısın olucaktı. bence o peroksitli kremi durulanmayan saç kremiyle karıştırıp saçımıza uygulasak turunculugunu ve yıprnmasın birazda olsa önlermi acaba :S ve başka bi arkadasım onunda saçı koyu komraldı aldı açık küllü kumral boyayı sarıya yakındı. p peroksitten 5 ddamla dmlattı öyle boyadı. saçı hiç yanmadı yıpranmadı dibinin geldiği bile belli değildi ama saçı süper olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…