Saç Rengi ve Saç Boyama avon saç açıcı krem

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar avonun saç açı kremini yani gölge yapan solüsyonunu kullanan var mı aranızda. sarı ve açık kumral içn etkili yazıyo ama ben yinede şansımı denemek istiyorm.saçlarım koyu kumral yani çok koyu bşy değil aslında kullanan var mı arkadşalar?

Son düzenleyen: Moderatör:
canım saçın çok koyu değil açık da değilse bu solüsyon sende karamel tonlarında gölgeler oluşturur bence çünkü saçı çok koyu olan bir arkadaşımız fındık kabuğu rengi gölgeler elde ettiğini yazmıştı bana sende daha da açık olur tabi koyu sarı olur mu bilemem ama karamel olur bence saçında boya yoksa kullanmanı öneririm iyi şanslar

benim arkadaşım kullanıyor bunu koyu kumraldı saçları açık kumrala kadar açtı tüm saçına uyguluyordu yıpratmıyorda yanlız turuncumsu oluyor söyliyim doğal saç rengiydi şimdi turuncumsu koyu sarı olmalı

bu ürün bıldığımız perokstili suymuş yanı saçı hem turunculaştırır hemde verdığınız paraya yazık olur bence almayın hiç. oyle iyi bırşey olsaydı avon yerıne loreal çıkarırıdı bu urunu:):):) şaka tabı. ama dediğim gibi bunu kullanmak yerıne al kullu sarı boyayı ıçıne su koy fıskıyeyle 2 3 gunde bır saçına sık azar azar .hem saçın turuncu olmaz hemde paranın çoğu cebınde kalır

bende merak ediyorum nasıl olduğunu kullanan varsa söylesin....

cnm fıskiye nasıl bir şey :))) bir de 2 3 günde bir sık derken nasıl oluyor tam anlayamadım sanırım biraz açıklarmsın çünkü çok güzel bir fikir bence

cnm fıskiye nasıl bir şey :))) bir de 2 3 günde bir sık derken nasıl oluyor tam anlayamadım sanırım biraz açıklarmsın çünkü çok güzel bir fikir bence

ben de tam anlayamadım açıklar mısın arkadaşım

evet summer arkadaşımızında dediği gibi çiçekleri sularken kullanıyoruz yaa kuaforlerde de kullanıyor fıs fıs desem hatırlarsınız sanıyorum. jel boyalardan kullu sarı alıp boyanın 4 te 1 ını fıs fısın içine koyun peroksitinide aynı şekilde 4 te bır oranında koyun uzerıne de bır cay bardağı ılık su koyun. çalkalayıp saçınıza püskürtün. ıster kurutma makınesıyle kurutun ıster guneşte kurutun 1 saat kadar.sonra da bol kremle durulayın.
3 gunde bır yapın çünkü saçın dınlenmesi gerek. hatta 4 5 gunde bır yapın derim.üst üste yaparsanız saçınız hem yıpranır hemde çok açılır.

kzılar benim kardeşim kullanıo saçları açık kumral ve bu solüsyonu kullandıgından beri saçları baya bi sarardı..işe yarıo yani ama dedigim gibi saçı açık kumraldı...

yaa ben turuncu yapmasından korkuyorm zatenn koyu kumralım iştee birazcık açsaa yeticek bana ama bilimiyorum şimdi kötü olmasından korkuyorum

içinde oksijen fln var diyosunuz da normal boyalarda da neler neler var.hepsii zararlı aslında ama şimdi kullandıklarındaa direk tutuncumsu mu açıyo yoksa sonradan mı turuncuya dönüyoo? bi de oksijen bayağ kırıyomuşş bunu kullananların saçı kırıldı mı?fisfisfis

benim kızımın saçları kumral ..ama o sarışın olmak istiyor.. bende doğal die avonun u saç açıcı kremini aldım .. ama okadar da doğal değil .. bildiğimiz hidrojen peroksit varmış içinde.. ama ben yinede kızıma dinletemedim o kullanıyor.. saçlarının rengi baya açıldı gibi birde güneşe falan çıktı hep .. ama biraz saçları yıpratıyor gibi geldi bana .. ama ona sorarsan çok memnun ..

saçınız boyalıysa yapmayın zaten turuncu gibi renk olur yeni katalogta gordum alımayı düşündüm ama onun yerine papatya yapmayı denicem hem kimyalsal değil papatya vede saç uzayınca eski haline dönmüyor ama o kremle boyanan saç rofle gbi beliriyor nede olsa güneşle açılmıyor pereokst gbi
eğer yapıp fon gbi ısılı makineler kullanırsanız birsüre sonra yada yıkana yıkana turumcumsu olabilir..
eleştiri yapmadım sadece bilgilendirdim..

ben papatyaa denedim ama çok sabır istiyen bi iş yaa benneyaptımki 3 kere yaptım açıldı galiba ama çok az belli olmuyodu fazlaa.pek önermiyorum açıkçası

bi ark. vardı nede kıskanırdım saçları papatyalı herkes saçını sorardı meegerse papatya yapıomuş vede boya gbi diplerden çıkmıyo bence yapın sabırlı ama değiyo gerçekten!

kızlar ben avonun saç açıcısını kullanıyorum bir hafta boyunca sadece 3 gün kullandım. saçlarımda sarı gölgeler oluşmaya başladı. benim saç rengim açık kumral resmini bulursam eklerim. turunculaşma olmadı henüz.foto makinamın kablosunu bulamıyorum bulunca resmi ekleyeceğim.

hatta ben artık saçımı boyamayı düşünmüyorum.ara sıra renk açıcıyı kullanıp aralara sarı gölgeler atarım daha doğal olur diğye düşünüyorum. çok oynadım bugüne kadar saçlarımla artık biraz rahat bırakmanın zamanı geldi.

hmm senin saç rengin açıkmış güzel olmuştur kesin : ) benm koyu kumralll :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…