Saç Rengi ve Saç Boyama avon reklamı

cottonheart

Zeynebin annesi
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
750
14
118
40
İstanbul
kızlar saçım şu an koleston 11.1 boyalı diplerimde kumral (kendi saçım) ben kahve yapmak istiyorum bu avonun yeni saç bakım reklamı varya ordaki mankenin saçı sizce nasıl bir kahvedir çok doğal duruyor resim bulursam koyucam

kızlar avonun resmini bulamadım ama istediğim renge yakın iki renk buldum sizce hangi markada bulabilirim bu renkleri

Eklentiler

• $350420622536b14c509co.jpg
    11,7 KB · Görüntüleme: 130
  • $hilaryduffrunwayforlife.jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 125
sağol canım biraz koyu çıkmış ama istediğim renk hemen hemen bu gibi ama bugün baktım kataloglarda böyle bir renk bulamadım hep koyular vardı güvenemedim bende koleston natural serisinin açık kumral rengini(8.1) aldım boyayınca yazarım

canım b ence zaten boya karışımı yapmadan elde edilmez bu renk diye düşünüyorum. boyaları karıştırmaya cesaret ederim dersen sana bu işlerden iyi anlayan arkadaşlar öneride bulunacaktır diye düşünüyorum.

canım boyadım altta sarı olduğu için hemen hemen bu renk oldu ama benim pek hoşuma gitmedi daha doğrusu bana pek yakışmadı sanırım sarıya alıştım diye böyle geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…