Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cilt Bakımı ÜrünleriAvon Planet Spa Ölü-Deniz Mineralleri İçeren Arındırıcı Scrub u bilen var mı?
Ben minarellerin lut gölünden (ölü denizden) alındığı için kullanmıyorum.. Her nekadar çok besleyici olduğu söylensede eşcinsellik ve çeşitli sapıklıklardan dolayı lanetlenmiş bi kavim Lut kavmi ve helak olduğu yer orası.. O yüzden seçimlerim arasında değil..
Ben minarellerin lut gölünden (ölü denizden) alındığı için kullanmıyorum.. Her nekadar çok besleyici olduğu söylensede eşcinsellik ve çeşitli sapıklıklardan dolayı lanetlenmiş bi kavim Lut kavmi ve helak olduğu yer orası.. O yüzden seçimlerim arasında değil..
bende merak ediodum hiç kullanmadm alırsan kullanırsan mutlaka yaz buraya=) daha önce scrub kullandın mı peki? nasıl uyguluosun kese gibi işe yarıo mu ölü deriyi atmakta?