Evet bayanlar.
Az çok bayanların geneli Avon Perceive ve İncandessence parfümünün kokusunu bilir.
Peki sizin tercihiniz hangisi ?
Ben 2sinide çok seviyorum.
Ben zaten sürekli 1 parfümde takılı kalmam.
Her gün başka parfüm sıkarım.
Yazın daha çok meyve kokuları ve çiçek kokuları kullanıyorum..
Ama İncandessence yazında vazgecilmezlerim arasında...
Perceivede kışın ve sonbaharda çok kullanıyorum..
Öyledir ki İncandessence'nin hem seyahat boyu var hem büyüğü..
Çok hoş ve zarif bir koku.
kesinlikle incandessence diğeri bende var eşim almış hediye bende bitsin diye sıkıyorum ama hacı misi kokuyor diyor arkadaşlarım o yüzden incandessence :89::89:
kesinlikle incandessence diğeri bende var eşim almış hediye bende bitsin diye sıkıyorum ama hacı misi kokuyor diyor arkadaşlarım o yüzden incandessence :89::89:
İncandessence hem yazın hem kışın kullanılabilecek bir parfüm.
Aslında ağır bir parfüm ama yazın sıksan bile insanın içine baymıyor.
Buram buram çiçek kokusu yayılıyor etrafa..
Apartmandan inerken koku apartmana yayılıyor.
perceive annem kullanıyor ben daha önce vücut spreyini kullanmıştım kokusu çoook hoş,incandessence seyahat boyu olanını kullandm ilk bas çok hosuma gitmişti ferah bi koku ama snradan sıkıldım ve kalıcılığını şişe yarıladıkca yitirmeye basladığını farkettim acaba diorum parfümleri kutusundamı saklamak gerekiyor kalıcılığını yitirmemesi için.ben kutusunu atıorum muhakkak.şuan far away kullanıorum denediklerm arasında en kalıcı olanı yeni aldm 3 gün önce sıktm hala kokuo ilk sıktığım gibi kıyafetm.incandessence en fazla 2 gün duruodu.....e gold un kokusunu beğendm ben onu alıcam bi dahakine.
Yaz kış sadece perceıve kullanıorum dıgerını pek begenmıorum aslında..tenıne sık ve hangısını begenırsen onu al onemlı olan sıse de duran koku deıl tende duran koku..kısıden kısıye cok farkedıo..
perceive sadece kışın hoşuma gidiyor
incandessence ı birkaç ay önce keşfettim ve çok güzel bir koku her mevsim gider bence
ama yazın özellikle wish of love hoşuma gidiyor
Yaz kış sadece perceıve kullanıorum dıgerını pek begenmıorum aslında..tenıne sık ve hangısını begenırsen onu al onemlı olan sıse de duran koku deıl tende duran koku..kısıden kısıye cok farkedıo..
perceive sadece kışın hoşuma gidiyor
incandessence ı birkaç ay önce keşfettim ve çok güzel bir koku her mevsim gider bence
ama yazın özellikle wish of love hoşuma gidiyor