Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pudra, Fondöten, KapatıcılarAvon pata krem rengı ıcın yardım
selam kızlar avonun bu ururune taktım alıcam bu ay yıne ındırımde ama rengıne karar veremedım bugday tenlıyım shell mı medıum beıgemı alayım kullananlar yardımcı olabılırmı
ten rengınız nasıl pekı bugday tenlımısınız ben orta koyulukta bugday tenlıyım yenı katalogta renklerı artırmıslar creamy natural olan tonu sıparıs verdım ınsallah koyu olmaz
ten rengim açık canım,beyaz denebilir. bu shell rengi biçok ten rengine uyuyor diye biliyorum.sana seçtiğin renk muhtemelen uyacaktır. acaba bu katalogta riske girip ivory alsam mı,doğal olmayan bi beyazlık mı verir?çevrende hiç kullanan oldu mu ivory canım?
ya sana sanki natural beige daha iyi gider,creamy natural biraz bronz olur gibime geldi şu an kataloğa baktım da.değiştirme şansın varsa natural beige yap bence
ya sana sanki natural beige daha iyi gider,creamy natural biraz bronz olur gibime geldi şu an kataloğa baktım da.değiştirme şansın varsa natural beige yap bence