- 14 Mart 2015
- 61
- 2
- 28
-
- Konu Sahibi LostSoul18
candy'i sevdiysen d&p L11'i de dene seversinayy açık parfüm alıyordu benim kuzen candy diye bir koku kullanırdı mis gibi şeker kokardı değisik hos yasıda büyük değildi yakısırdi
Ben o kokular için yaşlandım ya şeker kokuları için 30 yaş baya büyük olur ben vanilya çiçek hafif baharat seviyorumcandy'i sevdiysen d&p L11'i de dene seversin
kız 30 yaş yaşlıı mı allah seni ne etmesinBen o kokular için yaşlandım ya şeker kokuları için 30 yaş baya büyük olur ben vanilya çiçek hafif baharat seviyorum
Yok beee yaşlanmadım şeker için geç aşk kokulu kadınsı cezbedici kokular artık bana uyarkız 30 yaş yaşlıı mı allah seni ne etmesin
sen bilirsin tabi tercih meselesiYok beee yaşlanmadım şeker için geç aşk kokulu kadınsı cezbedici kokular artık bana uyar
canım o parfümü çok beğeniyor kullananlar kalıcılığı iyimi sence çok mu şekerliBargellodan 'flowerbomb' alabilirsinz cicek pudra ve seker ben severek kullaniyorumm
Avondan yeni cikti afrodizyak etkili parfum diye o da sekerli ve hoş
afrodızyak etkılı olan mı ?canım o parfümü çok beğeniyor kullananlar kalıcılığı iyimi sence çok mu şekerli
hayır canım flowerbpm olanafrodızyak etkılı olan mı ?
flowerbmba aşık oldum diyebılırımmmhayır canım flowerbpm olan
teşekkür ederim canım benim:)flowerbmba aşık oldum diyebılırımmm
ben de öneri üzerine aldım aslında rjınalıyle bı alakası yokmuş bu parfumun ama açığı da oyle mukemmel kokuyor kı
her gordugum ne bu koku senden mı gelıyor adı ne ayy ben de alıyım gıdıp diyip durdu:)
kalıcılıgı da harıka ayrıca
en son 1 gibi sıktım ve hala gelıyor bunuma
ve tenine siniyor insanın uçup gitmiyor
şimdi alırsan kullanabılırsın ama yaz ayı için uygun degıl çunku biraz şekerli ve pudramsı bı koku ve malum buram buram kokuyıor:)
yaz için sana gucci- flora yı öneririm canım pişman olmazsın
Purplanca bence avonun en güzel parfümü..Kızlar purbalance ve rare pearls kullanan varmı? Bu iki koku arasindayim :s
Purplanca bence avonun en güzel parfümü..
Rare pearls ı biliyorum. Pek beğenmiyorum benim için niteliği olmayan sıradan bir kokuCevabınız için teşekkürler sanırım alicam :)
Peki rare pearls hakkında bir fikriniz varmi?