Avon Parfümleri

LostSoul18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
61
2
28
Merhaba arkadaşlar kendime parfüm almak istiyorum. Şekerli ve ciceksi kokulari seviyorum çokta agir olmayacak. Beyaz tenliyim. 50 lira civarı bir bütçeyle ne alabilirim? Avon Rare Pearl i düşünüyorum siz bu parfüm hakkında ne düşünüyorsunuz? Ve ne onerirsiniz? Şimdiden tesekkurler .

Son düzenleme:
Avondan mı istiyorsun sadece?
Avon secret fantasy şekerli bir kokudur.. Onun dışında Avondan treselle çok beğendiğim bir çiçeksi kokudur.. Bir de meyveli çiçeksi olan wish Of Love ı da önerebilirim..
Ama benim Avonun en sevdiğim parfümü Pur planca dır

Bargellodan 'flowerbomb' alabilirsinz cicek pudra ve seker ben severek kullaniyorumm
Avondan yeni cikti afrodizyak etkili parfum diye o da sekerli ve hoş

ayy açık parfüm alıyordu benim kuzen candy diye bir koku kullanırdı mis gibi şeker kokardı değisik hos yasıda büyük değildi yakısırdi

Bargellodan 'flowerbomb' alabilirsinz cicek pudra ve seker ben severek kullaniyorumm
Avondan yeni cikti afrodizyak etkili parfum diye o da sekerli ve hoş
canım o parfümü çok beğeniyor kullananlar kalıcılığı iyimi sence çok mu şekerli

hayır canım flowerbpm olan
flowerbmba aşık oldum diyebılırımmm
ben de öneri üzerine aldım aslında rjınalıyle bı alakası yokmuş bu parfumun ama açığı da oyle mukemmel kokuyor kı
her gordugum ne bu koku senden mı gelıyor adı ne ayy ben de alıyım gıdıp diyip durdu:)
kalıcılıgı da harıka ayrıca
en son 1 gibi sıktım ve hala gelıyor bunuma
ve tenine siniyor insanın uçup gitmiyor
şimdi alırsan kullanabılırsın ama yaz ayı için uygun degıl çunku biraz şekerli ve pudramsı bı koku ve malum buram buram kokuyıor:)
yaz için sana gucci- flora yı öneririm canım pişman olmazsın

teşekkür ederim canım benim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…