Avon Parfümleri

Little black dress kullandım kalıcıydı o aslında :44: şimdi love to the fullest aldım çok beğendim ya favorim o artık avon parfümleri içinde pek kalıcı olduğunu söyleyemicem ama bunun...

avonun bazı parfümleri güzel ama kalıcı deil benim dışardan aldıgım açık parfüm avona göre çok güzel avon parfümlerinde ucuz ve uzun süre kalıcı

Ben jet femme kullanıyorum.. bu parfümün kokusuna bayılıyorum çünkü..
ve inanılmaz kalıcı duruyor bende..bütün gün kokuyor..
diğer sevdiğim parfümü ise simply because bu daha hafif kalıcılığıda gün içinde tazelemek gerekiyor ama kokusu muhteşem bişey..ne zaman sıksam soranlar oluyor..
birde tomorrow harika bir koku..ancak oldukça ağır ama kış için daha ideali yok bana göre..
şimdi yeni çıkan romantic voyage alıcam onunda kokuşu hoş gibi görünüyor..
alınca yorumlarımı yazarım kızlar...

Son düzenleme:
avon parfümleri genelde güzel kokulu ama hiç kalıcı değil.paraya yazık...

içlerinde gayet kalıcı olanlarıda var cnm..
annemde perceive inanılmaz kalıcı duruyor mesela..bir hafta geçsin kıyafetleri kokuyor..
bende ise jet femme çok kalıcı duruyor...
hem parfümle hem tenle alakalı bişey..
açık parfümlerin bazıları yoğun esans kokabiliyor..
en azından avonda parfümün kokusunu tam algılayabiliyosun..

bi arkadaşım aromadisiac kullanıodu çok beğenmiştim ama kullanmak nasip olmadı daha tene göre kalıcılığı değişio parfümlerin

Parfümler tene göre değişir.
Kokusuda, kalıcılıgıda..
Netten biraz araştırma yaparsanız görürsünüz.

Kısa bir bilgi..

canım eğer benim de sıralama yapmam gerekirse
blue rush
Incandessence
crystal

gerçi avonun parfümlerinin çoğunun kokusu güzel

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..Bu sebeple konunuz Kadın Parfümleri başlığına taşınmıştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…