• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon Parfüm

AVON'dan vazgeçemediğiniz parfümleri benimle paylaşır mısınız?:16:

normalde LBD Yıllarca kullandım aşık oldum sonra far away yine 1 sene kadar kullandım ama bayıldıım koku sonradan beni baydı. şuanda ise aşk yaşadığım hatta izin verseler evleneceğim iki parfüm var kış ve akşam için premiere luxe.. yaz ve sabah/ akşam için instinct forbidden :1::1:
not: ben genelde de daha aromatik ve oryantal kokuları seviyorum. bu kokular da o tarz. biraz daha kadınsı.. fazla yumuşak ve tatlı değiller. eğer o tip kokulardan hoşlanmıyorsan sana işkence olmasın. biraz karakteristik kokular saydıklarımın hepsi

normalde LBD Yıllarca kullandım aşık oldum sonra far away yine 1 sene kadar kullandım ama bayıldıım koku sonradan beni baydı. şuanda ise aşk yaşadığım hatta izin verseler evleneceğim iki parfüm var kış ve akşam için premiere luxe.. yaz ve sabah/ akşam için instinct forbidden :1::1:
not: ben genelde de daha aromatik ve oryantal kokuları seviyorum. bu kokular da o tarz. biraz daha kadınsı.. fazla yumuşak ve tatlı değiller. eğer o tip kokulardan hoşlanmıyorsan sana işkence olmasın. biraz karakteristik kokular saydıklarımın hepsi
İnstinct kokusunu bende seviyorum.. Son zamanlarda Simply Because çok hoş geliyor bana. Sence nasıl?

AVON'dan vazgeçemediğiniz parfümleri benimle paylaşır mısınız?:16:

bu arada bu da benim konum fikir edinmek için okuyabilirsin.. benim denemelerim var ve kızlarda kendi denemelerini yazdılar. eğer parfüm konusunda kararsızsan fikir edinebilirsin. yinede satıştan önce tester iste satıcıdan. denemeden alma.. öyle çok övülüp de evde dolapta duran bi ton kokum var benim
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=693609

Son düzenleme:
Back