• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon parfüm

Treselle diye bir parfümü var ama kataloglardan kaldırılmış ben internetteki sitelerden alıyorum Arada geçmişe dönmek iyi geliyor eskiden tek kullandığım parfümdü çünkü

Kızlar Avon parfüm önerisi olan varmı 28 yaş grubuna gidecek

Avon TTA Tomorrow :) bu kışa alıcam sanırım. Çok karakterli bir koku. Şeftali vanilya bogurtlen hafiften baharat karışımı olan güzel bir koku ve ben bayılıyorum. Denemeden alma ķör alışa uygun değil bence.

Bide 20li yaşlarımın basında 3-4 şişe simple because bitirmiştim. Sanırım özledim o kokuyu yine bir şişe edinicem :)

Bildiğim Avon parfümleri percive, pür blanca, celebre. Ne yazıkki kaliciliklari az. Ama koku olarak celebre ve pur blanca yı tavsiye edebilirim. Celebre çiçeksi bir koku, pur blanca ise pudralı sabunumsu tarzda temiz bir koku. Percive nedense pek beğenmedim.

Avon little black dress bi donem cok kullandim karakterli oryantal bi kokudur cokda kalicidir.

Attraction kulşanıyorum çok memnunum herkes de beğeniyor vanilyalı kokusu var hafif ve kalıcılığı var ben bi de kremini kullanıyorum tavsiye ederim

avon cherish ve little black dress kullanıyorum.. çok kalıcı değiller ama hoş kokuları var..

Back