Cilt Bakımı Ürünleri Avon nilüfer çicegi iceren yüz temizleme maskesini ya da ona benzeyen ürün kullanan?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Stella94

sensiz olmaz :)
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
453
6
30
Mrb kızlar. Avonun katalogunda nilüfer çicegi iceren yüz temizleme maskesini gördüm bu ürünü alıp almamakta kararsız kaldım malum avonun cilt ürünleri pek sevilmiyor eger bu ürüne benzer bir ürün kullanan varsa görüslerini bekliyorum. Yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden tesekkürler:)

avondan almada nerden alırsan al...bu gibi ürünler kullanmam ben hep doğal evde yapılan şeyleri uygularım..

ben sizin yerinizde olsam asla avon almam cilt ürünleri çok kötü çok kalitesiz onun yerine bilinmedik ucuz markalar bile daha iyidir eminim herkesden şikayet duyuyoruz bunun yerine doğal maskeler yapın bin kat daha faydalı olur forumda çok güzel tarifler var haftada 1 yapıcağınız maskeyle cildinizi mahvetmeyin dopal olsun tam olsun:KK34::KK34:

avonun cilt ürünlerinden sikayeti olan cok kisi oldugunu biliyorum ama memnun olanda yok degil o yüzden merak etmistim.

Canım avon duzgunlestirip iyileştirmekten Cok üstünü kapatıp renkli cafcaflı iddialı göstermeye calisiyo cpk fazla doğal olmayan ürün var içinde dermokozmetik vichy ürünlerini ya da doğal icerigi cok fazla olan oriflame urunlerini kullan. oriflame pıtrak otlu kıl maskesi mesela.

Canım avon duzgunlestirip iyileştirmekten Cok üstünü kapatıp renkli cafcaflı iddialı göstermeye calisiyo cpk fazla doğal olmayan ürün var içinde dermokozmetik vichy ürünlerini ya da doğal icerigi cok fazla olan oriflame urunlerini kullan. oriflame pıtrak otlu kıl maskesi mesela.

canım cevabın için tesekkürler uzun zaman önce almayı düşündüm ama sonra vazgeçtim su an ki cildimden cok memnunum en sonunda uygun ürünleri buldum:)

X