Şampuan ve Saç Kremleri avon naturals serisinden memnun olan yada olmayanlarrrr burayaa

ben daha önce advance techniques kullanmıştım 2 kere normal saçlar için olanını,bide durulanmayan saç bakım kremini.kremden memnun kalmıştım fakat şampuanı çok kepek ypmıştı.kampanya 14 te avon naturals serisi indirimdeydk,kepeğe karşı olanından 2 tane aldım ailece kullanıyoruz çok memnun kaldık,hayatımda bu derece kepeği önleyen bi şampuan görmedim.her indirime girdiğinde 2 tane alıp yedeklicem.

Arkadaşım bende avon satıyorum. Aynı zamanda kendimde o serinin bademlisini ve mango zencefil olanını kullanıyorum. Her indirime girdiğinde 4-5 tane alıyorum. Aileme sevgil,ime falan veriyorum. Onlarda çok memnunlar.bende memnunum

yha bende şu fındıklı gibisinden kullandım bnm sacım pek sevmedi annem beğendi. mandalinalı kivili beğenildi, narlı da kepekli de güzel dedn rahatladım valla akrabalara dolu sattım begenmalerse die korktum bu ayda bademlisinden alcaz gecen ay bize almayı unutmuşum :) bu ay alcam balsamda 4,50 gayet uygun bitmedi balsamım ama stoklayım bu balsam sanki parlaklık verio ben sekillendirici olarak kullanıyorum cnm :) cvbn için tşkr ederm

ben avon naturals çay ağacı & nane özlü kepeğe karşı olanını kullanıorum her indirime girdiğinde 2 tane alıorum ailece kullanıyoruz.şubat kataloğunda bir alana bi hediyesi wardı ama öbürü yanls geldi ince telli saçlar için geldi mecbur kullanıcam belki o da güseldir :)

balsamı durulanmıyor mu?

avonun naturals serisini kuaförüm satıyordu aldım ve bi kere kullanıp çöpe attım iğrenç bişey avon ürünlerinden nefret ediorum...

ben avon naturals ın kepeğe karşı olanını kullanıyordum ilk bas çok memnundum ama snraları kepeklerm daha da arttı sanki şimdi ince telli saclar için olanını aldım o öbürüne göre daha iyi.şimdi de kiraz çiçeği özlüsü cıkmıs kokusuna bayıldm elmdeki bitsin ondan deneyeceğim

bende avon naturals ve advance kullandım hiç memnun kalmadım..Saçlarım yapış yapış oldu ve kepeklendi.. Avon diğer ürünlerinden de memnun olamadımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…